Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Γκότσης για Folli Follie: Η Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις

Γκότσης για Folli Follie: Η Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με την απόφαση για την επιβολή προστίμων στη Folli Follie, απέδειξε ότι είναι σε θέση να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις, δήλωσε ο Χ. Γκότσης 
Την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις απέδειξε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με τη σημερινή (28/2/2019) επιβολή προστίμων στη Folli Follie, όπως ανέφερε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χαράλαμπος Γκότσης.
«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με τη σημερινή της απόφαση κατέληξε ότι οι οικονομικές καταστάσεις της Folli Follie Group για το 2016 υπήρξαν ψευδείς και παραπλανητικές.
Η διαπιστωθείσα χειραγώγηση της αγοράς, έβλαψε τα συμφέροντα των μετόχων και δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στην αξιοπιστία της χρηματιστηριακής αγοράς των εισηγμένων εταιρειών», δήλωσε ο κ. Γκότσης στο «ΑΠΕ-ΜΠΕ».
«Οι προβλεπόμενες από το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς διοικητικές κυρώσεις θα συνοδευτούν και με μηνυτήριες αναφορές προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, για εκείνα τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία με τη διενέργεια συναλλαγών αποκόμισαν σημαντικό όφελος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με την απόφαση αυτή, ολοκλήρωσε το σημαντικότερο μέρος της έρευνάς της στην υπόθεση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά και στις πλέον απαιτητικές υποθέσεις, κάτι που τεκμηριώνεται και από τη διεθνή εμπειρία», καταλήγει στη δήλωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης