Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης για τα... σκουπίδια του Πετρόπουλου: Πάψτε να ψεκάζετε με τις ιδεοληψίες σας τα παιδιά - Ντροπή!

Θεοδωράκης για τα... σκουπίδια του Πετρόπουλου: Πάψτε να ψεκάζετε με τις ιδεοληψίες σας τα παιδιά - Ντροπή!
Ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια πριν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
Την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, ότι την περίοδο 2010 – 2014 άνθρωποι αυτοκτονούσαν και έτρωγαν από κάδους απορριμμάτων και πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την κανονικότητα.
«Ναι, οι άνθρωποι έπαψαν τα τρώνε από τα σκουπίδια και να αυτοκτονούν επειδή ο Πετρόπουλος και οι όμοιοί του έσκισαν τα μνημόνια και φόρεσαν υπουργικά κοστούμια» σχολιάζει ο κ. Θεοδωράκης και συμπληρώνει: «Ντροπή, μόνο ντροπή!
Πάψτε να ψεκάζετε με τις ιδεοληψίες τουλάχιστον τα παιδιά. Έλεος».



Υπενθυμίζεται ότι χθες (28/2/2019) από το βήμα της Βουλής ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι οι άνθρωποι σταμάτησαν να τρώνε από τα σκουπίδια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.
Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει.
Αντιμετωπίσαμε μία ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν.
Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014» υποστήριξε.
Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές έγιναν τη στιγμή που στα θεωρεία της Βουλής βρίσκονται μαθητές για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης