Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Οι ευρωεκλογές θα διαλύσουν την εικόνα που θέλει τη ΝΔ να προηγείται με τεράστια διαφορά

Παππάς: Οι ευρωεκλογές θα διαλύσουν την εικόνα που θέλει τη ΝΔ να προηγείται με τεράστια διαφορά
Οι ευρωεκλογές θα είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων ετών υποστήριξε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής
Την εκτίμηση ότι οι ευρωεκλογές θα διαλύσουν την εικόνα εκείνη που θέλει τη ΝΔ να προηγείται με τεράστια διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι οι ευρωεκλογές του Μαΐου θα είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων ετών και κάθε άλλο παρά ως μια αδιάφορη εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να εκληφθεί.
Ο κ.Παππάς εκτίμησε ότι θα είναι σημαντική η συμμετοχή στις ευρωκάλπες, καθώς όπως είπε, «ο φασισμός απειλεί την Ευρώπη και το μέλλον των επόμενων γενεών».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του M. Barrosso ότι οι αγορές έχουν προεξοφλήσει την εκλογική νίκη του Κ. Μητσοτάκη, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «δεν είναι πολύ λογικό να περιφέρεις ως αξιόπιστες τις δηλώσεις του», επισημαίνοντας πως τα ελληνικά ομόλογα είναι σε ιστορικά χαμηλά χάρη στην καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας και ότι διαψεύδονται αυτοί που λένε ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να βγει στις αγορές.
Ο κ.Παππάς εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές, πρωθυπουργός της χώρας θα είναι και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρ. Παυλόπουλος ενώ όσον αφορά το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά είπε πως είναι ειλικρινής η προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός προοδευτικού μετώπου, κατηγορώντας το ΚΙΝΑΛ ότι έχει μια πολιτική επιλογή, την οποία επιβεβαιώνει με την ακραία ρητορική που υιοθετεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης