Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει καλύτερα στις κάλπες παρά στις δημοσκοπήσεις

Ζαχαριάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει καλύτερα στις κάλπες παρά στις δημοσκοπήσεις
Εγγύτερα στον Μητσοτάκη παρά στον Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά λέει ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει πως τα πηγαίνει καλύτερα στις κάλπες παρά στις δημοσκοπήσεις διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ του προοδευτικού προγράμματός μας, που ενισχύει την κοινωνική συνοχή και θωρακίζει το κοινωνικό κράτος και του οπισθοδρομικού προγράμματος της ΝΔ» λέει σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος σχετικά με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά, υποστηρίζει ότι «το προσκλητήριο είναι ευρύ, στρατηγικής σημασίας και δεν έχει να κάνει με τακτικισμούς».
Ερωτηθείς εάν τον φοβίζει η άνοδος της Ακροδεξιάς, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «η άνοδος της Ακροδεξιάς είναι ευρωπαϊκό φαινόμενο και πρέπει να αντιμετωπισθεί με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό» ενώ σε ερώτηση εάν τον προβληματίζουν οι αρνήσεις της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη στο προσκλητήριο Τσίπρα, αναφέρθηκε κυρίως στη στάση της κας.Γεννηματά.
«Ιδίως για την κα. Γεννηματά το θεωρώ λογικό και αναμενόμενο.
Σε όλα τα μεγάλα θέματα της τετραετίας ήταν εγγύτερα στον κ. Μητσοτάκη παρά στον Αλέξη Τσίπρα» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης