Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Βίτσας έχει επιλέξει να αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Βίτσας έχει επιλέξει να αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο
Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με αφορμή τη νέα άρνησή του να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση για την κατάσταση στη Σάμο, εξαπέλυσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, με αφορμή τη νέα άρνησή του να προσέλθει στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στη Σάμο, εξαπέλυσε σήμερα (8/3/2019) ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Για μια ακόμη φορά ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κρύβεται από τις ευθύνες του.
Μόλις προχθές, ενημέρωνε τις υποεπιτροπές της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για τη σοβαρότητα της κατάστασης στη Σάμο και σήμερα αρνείται να προσέλθει στη Βουλή και να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία για το ίδιο θέμα», αναφέρεται στη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη.
«Είναι σαφές -ύστερα από 10 συνολικά αναπάντητες ερωτήσεις που έχουμε καταθέσει- πως έχει επιλέξει να αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αρνούμενος την αυτονόητη λογοδοσία.
Να απαξιώνει δηλαδή τη Βουλή και τη Δημοκρατία.
Τελικά με την κυβέρνηση Σύριζα δεν “εξαφανίζονται” μόνο οι μετανάστες, αλλά και οι ίδιοι οι Υπουργοί», καταλήγει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης