Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Είμαστε ανοιχτοί σε προοδευτικές συνεργασίες με συγκεκριμένη ατζέντα

Ζαχαριάδης: Είμαστε ανοιχτοί σε προοδευτικές συνεργασίες με συγκεκριμένη ατζέντα
Συνέντευξη του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Για τους στόχους της κυβέρνησης αλλά και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε σε συνέντευξή του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Για την έκδοση ομόλογου, που μεταξύ άλλων, όπως σημειώνει, αποκατέστησε την εμπιστοσύνη στη χώρα, μίλησε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε πως στόχο της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Παράλληλη, άφησε αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης και την καταστροφολογική ρητορική της.
Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, συνέστης ευπομονή έως ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τις ρυθμίσεις χρεών και την προστασία της πρώτης κατοικίας.
«Συνιστώ λίγη υπομονή για το συνολικό πακέτο θετικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, και αφορά τις 120 δόσεις, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα χρέη σε ταμεία, τις μικροπιστώσεις για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, την Αναπτυξιακή Τράπεζα και το πλαίσιο για τις τραπεζικές επενδύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά με την πιθανότητα συνεργασιών ενόψει εκλογών ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε προοδευτικές συνεργασίες.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε προοδευτικές συνεργασίες, πάνω σε μια συγκεκριμένη προγραμματική ατζέντα.
Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ώστε να προχωρήσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».
Σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε πως σιγά σιγά θα γίνονται ακόμη πιο σαφή τα θετικά της Συμφωνίας των Πρεσπών για την κοινωνία, τη Βόρεια Ελλάδα, και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
«Κατανοούμε και την απογοήτευση και τον προβληματισμό, ωστόσο η Συμφωνία αυτή είναι εξαιρετικά θετική για τη χώρα μας και τα συμφέροντά μας», ανέφερε και συμπλήρωσε πως η πρόκληση αναταραχής ξεκινά από πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους.
Τέλος ο κ. Ζαχαριάδης με αφορμή τις διώξεις που ασκήθηκαν από τις δικαστικές αρχές για την εθνική τραγωδία στο Μάτι τόνισε ότι επιχειρείται μια μικροκομματική και μικροπολιτική αντιπαράθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης