Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του σκληρό μνημόνιο στα πρότυπα του ΔΝΤ

Παππάς: Ο Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του σκληρό μνημόνιο στα πρότυπα του ΔΝΤ
Υποκρισία στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών καταλόγισε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του να εφαρμόσει ένα σκληρό μνημόνιο κατά τα πρότυπα του ΔΝΤ διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του Στο Κόκκινο ο κ.Παππάς χαρακτήρισε ύψιστη υποκρισία τις εξαγγελίες της ΝΔ για μείωση της φορολογίας ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων.
«Θέλει να σηκώσει σκόνη μπροστά από την απαρέγκλιτη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για ένα νέου τύπου, σκληρότερο μνημόνιο που λέει ότι στην Υγεία πρέπει να έχουμε εργολάβους και ιδιωτική πρωτοβουλία, που λέει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο, μιλά για ένα Ασφαλιστικό α λα Πινοσέτ, ότι οι ΣΣΕ είναι ιδεοληψία της αριστεράς (…).
Όλα αυτά, κάνει προσπάθειες να τα καλύψει πίσω από μια υποτιθέμενη προσπάθεια να μειώσει τους φόρους.
Είναι διασκεδαστικό να λένε για μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ, για κάτι που ήδη γίνεται.
Για τον ΕΝΦΙΑ που έφεραν και που προφανώς δεν είχαν καμία πρόθεση να μειώσουν.
Αυτή η κυβερνητική πολιτική νοικοκύρεψε την οικονομία, έφερε αποθεματικό για να γνωρίζουν όλοι ότι δεν έχουμε πρόβλημα εξυπηρέτησης ενός δυσθεώρητου χρέους που μας φορτώσανε.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του σκληρό μνημόνιο α λα ΔΝΤ» υπογράμμισε ο κ.Παππάς.
Ερωτηθείς για την επίσκεψή του στα Σκόπια, ο κ.Παππάς μίλησε για την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας για τις μειώσεις χρεώσεων περιαγωγής, με στόχο να ξεκινήσουν από αυτή την τουριστική σεζόν οι μειώσεις.
Αναφέρθηκε στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό δημόσιου και γεωργικού τομέα λέγοντας, ότι «ανοίγουν μεγάλες δυνατότητες και όλοι όπως και οι γείτονές μας θα συνειδητοποιήσουν ότι η μια χώρα για την άλλη είναι ο πιο κρίσιμος σύμμαχος».
Ο κ.Παππάς έκανε λόγο για «υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας που ξεσπάθωνε για τη συμφωνία και τώρα λέει ότι δεν θα διεκδικήσει ψήφο για να την αλλάξει».
«Αυτό να το ακούνε και οι άνθρωποι που πίστεψαν από το βήμα της Βουλής τον κ. Μητσοτάκη.
Πρόκειται περί πολιτικού τυχοδιωκτισμού, έκανε σπέκουλα και με τη συμφωνία που τώρα την καταπίνει αμάσητη» υποστήριξε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης