Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το τεκμήριο της αθωότητος, ο Τσίπρας και ο φασισμός

tags :
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το τεκμήριο της αθωότητος, ο Τσίπρας και ο φασισμός
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους στα τηλεπαράθυρα οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας υπερασπιζόμενοι τον τέως βουλευτή και στέλεχος της φιλελεύθερης παρατάξεως Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος κατεδικάσθη για το… “ευγενές” αδίκημα της ασέλγειας κατά ανηλίκων!
Ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδος Αυγενάκης, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ μίλησε για… σκευωρία!
Από κοντά και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητος παρ’ όλο το γεγονός ότι έχει ήδη υπάρξει μία πρωτόδικη καταδίκη!
Η ίδια σε κάθε περίπτωση αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ομιλεί για εγκληματίες, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της σε πλήρη συμφωνία με τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ώστε έτσι λοιπόν, τεκμήριο αθωότητος έχει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα επειδή δεν έχει η υπόθεσή του τελεσιδικήσει.
Για τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως δεν υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος.
Ο παραλογισμός και το θράσος των κατ’ επάγγελμα “αντιφασιστών” δεν έχει όριο!
Ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίος κατέθεσε νόμο, υπακούοντας σε ευρωπαϊκή οδηγία, νόμο με τον οποίο αποτελεί αδίκημα το να αμφισβητείς το τεκμήριο αθωότητας ενός κατηγορουμένου, ο ίδιος ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επειδή είναι κατηγορούμενοι για ένα αδίκημα, αρνούμενος στην πράξη το τεκμήριο της αθωότητος και παραβιάζοντας ο ίδιος τον νόμο που κατέθεσε!
Όλα όμως συγχωρούνται προς χάριν του περί- φημου “αντιφασισμού”…
Πριν λίγες ημέρες μάλιστα σε σχετική ημερίδα ο ίδιος ο πρωθυπουργός των νεομπολσεβίκων made in USA, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Ο φασισμός δεν τσακίζεται στα λόγια.
Τσακίζεται στην πράξη, στην καθημερινότητα, στην ευθύνη που νιώθει ο καθένας έναντι της κοινωνίας, του πολιτισμού, της δημοκρατίας, αλλά και της ιστορίας του τόπου του.
Ο φασισμός συντρίβεται τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος μετατρέπεται από ιδιώτη, σε πραγματικό πολίτη, φορέα της αλήθειας, της μνήμης και τελικά της συλλογικής προόδου απέναντι στην οπισθοδρόμηση και τον κοινωνικό κανιβαλισμό...
Είναι, πιστεύω, πιο επίκαιρος από ποτέ σήμερα ο στίχος του Φώντα Λάδη. «Το φασισμό, βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».
Μία ημέρα μετά την δήλωση αυτή του Αλέξη Τσίπρα άγνωστοι κατέστρεψαν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Καβάλα και κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την πράξη.
Τι είναι όμως “φασισμός”;
Γράφει σχετικά ένας έγκυρος και μάλιστα αντιφασίστας ιστορικός: «Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους...
O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923.
Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό».
Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό».
(«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ ΠΕΪΝ, ΣΕΛΙΔΑ 21, ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΦΙΛΙΣΤΩΡ” - ΑΘΗΝΑ 2000)
Υπ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, τι είδους καθεστώς είναι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο επιστρατεύει τις δυνάμεις καταστολής και κτυπά με ρόπαλα ανήλικα παιδιά, γέροντες και γυναίκες επειδή διαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική του Τσίπρα όπως έγινε τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη;
Τι είδους καθεστώς είναι αυτό που έχει εξαπολύσει μία βίαιη καταστολή ενάντια στους Έλληνες Πατριώτες, που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης