Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Οι Έλληνες της Βρετανίας θα μπορούν να ψηφίσουν απρόσκοπτα στις ευρωεκλογές

Χαρίτσης: Οι Έλληνες της Βρετανίας θα μπορούν να ψηφίσουν απρόσκοπτα στις ευρωεκλογές
Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες της Βρετανίας θα μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές παρά το Brexit
Για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ώστε οι Έλληνες της Βρετανίας να ψηφίσουν απρόσκοπτα στις επικείμενες ευρωεκλογές διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, απαντώντας στη ΝΔ, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, επικαλούμενη το Brexit, στερεί σε 70.000 Έλληνες το δικαίωμα να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους.
«Με συντριβή μάθαμε από τη ΝΔ ότι η χθεσινή απόφαση της Βουλής των Κοινοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας εκθέτει ανεπανόρθωτα την ελληνική κυβέρνηση!
Δηλώνουμε ένοχοι που δεν καταλάβαμε έγκαιρα ότι το Brexit είναι μία διεθνής συνωμοσία για να εκτεθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
Ευχαριστούμε το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας διαφώτισε, έστω και καθυστερημένα.
Το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι ότι η ακροδεξιά διολίσθηση της ΝΔ το τελευταίο διάστημα δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από όλο και μεγαλύτερες δόσεις γραφικότητας...», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών.
Ο ίδιος κάνει λόγο για «ψεύδη» και «κινδυνολογία» από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπενθυμίζει ότι στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που ψηφίζεται την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου στην Ολομέλεια της Βουλής, υπάρχει συνολική ρύθμιση του θέματος, η οποία καταρτίστηκε σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών.
«Περιμένουμε από τη ΝΔ να την υπερψηφίσει», σημειώνει ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος ενημερώνει, επίσης, ότι η πλατφόρμα για την εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους έχει ήδη ανοίξει και τώρα παρατείνεται η λειτουργία της μέχρι τις 10 Απριλίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης