Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Δικαιοσύνης: Θα κληθεί η επιτροπή των κατοίκων από το Μάτι για ενημέρωση - Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην κοινωνία

Υπ. Δικαιοσύνης: Θα κληθεί η επιτροπή των κατοίκων από το Μάτι για ενημέρωση - Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην κοινωνία
"Tο αίτημα για Δικαιοσύνη στη χώρα είναι καθολικό"", τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης
Την επιτροπή των κατοίκων από το Μάτι που επλήγησαν από την μεγάλη πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, ώστε να υπάρξει άμεση και έγκυρη ενημέρωση ότι η ποινή για την ανθρωποκτονία από αμέλεια εκτίεται και ότι ο εμπρησμός που προκαλεί σωματικές βλάβες ή θάνατο είναι κακούργημα, θα καλέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζει ότι «το αίτημα για Δικαιοσύνη στη χώρα είναι καθολικό και η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι».
Το υπουργείο στην ανακοίνωσή αναφέρει ότι «σύμφωνα με το σχέδιο του Ποινικού Κώδικα η ποινή για την ανθρωποκτονία από αμέλεια εκτίεται και ο εμπρησμός που προκαλεί σωματικές βλάβες ή θάνατο είναι κακούργημα.
Όσοι από προχειρότητα ή ιδιοτέλεια παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, τη στιγμή που η διαβούλευση έχει μόλις αρχίσει, εκμεταλλεύονται τον πόνο ανθρώπων που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους».
«Η επιτροπή των κατοίκων θα κληθεί στο Υπουργείο προκειμένου να υπάρξει άμεση και έγκυρη ενημέρωση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης