Κικίλιας (ΝΔ): Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα τραγουδάμε όλοι το "Μακεδονία ξακουστή"

Κικίλιας (ΝΔ): Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα τραγουδάμε όλοι το
"Αν αποφασίσουν από το ΥΠΕΘΑ να μην παίξουν οι μπάντες μας το "Μακεδονία ξακουστή", θα το τραγουδάμε όλοι οι πολίτες", ανέφερε ο Β. Κικίλιας
«Τον πατριωτισμό των Ελλήνων δε μπορεί να τον καταπνίξει ούτε η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ούτε ο κ. Τσίπρας.
Στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είμαστε στο Σύνταγμα.
Και αν αποφασίσουν από το ΥΠΕΘΑ να μην παίξουν οι μπάντες μας το "Μακεδονία ξακουστή", θα το τραγουδάμε όλοι οι πολίτες», τόνισε μιλώντας στον "Σκάι" ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Μάλιστα, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τους κ.κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο, για την εθνική ήττα, όπως χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας «η κυβέρνηση επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τον έγκριτο κ. Μπαμπινιώτη, χρεώνοντάς του ότι το 1977 συμφώνησε στην ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας.
Ούτε καν οι Σκοπιανοί δεν τόλμησαν ποτέ να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο επιχείρημα.
Μόνο ο κ. Τσίπρας και οι προπαγανδιστές του».
«Τη σφραγίδα στην εθνική ήττα έβαλαν ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά, με ευθύνη και του κ. Καμμένου», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας και συνέχισε λέγοντας για την ένταξη του γειτονικού κράτους στην Ε.Ε. πως «υπάρχουν πολλά ενταξιακά κεφάλαια που θα ανοίγουν και θα κλείνουν.
Ο Κ. Μητσοτάκης, ως γνήσιος πατριώτης, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα μας».
Ακόμη, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι έχει αποκρύψει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τις συνθήκες σύλληψης των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο και εξαντλεί την αυστηρότητά της στην υπόθεση του στρατιώτη αλεξιπτωτιστή.
«Ο σημερινός αρχηγός του ΓΕΣ ήταν υπεύθυνος στον Έβρο όταν απήχθησαν οι δύο στρατιωτικοί μας.
Διετάχθη ΕΔΕ και μπήκε στο ψυγείο.
Έκανα ερώτηση στους κ.κ. Αποστολάκη και Ρήγα, απάντηση δεν έδωσαν, λέγοντας ότι είναι απόρρητα τα αποτελέσματα», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «ο αρχηγός ΓΕΣ πρέπει να λογοδοτήσει για το τι έγινε σε αυτό το θέμα που μας πλήγωσε.
Στον αντίποδα, θέλουν να τιμωρήσουν έναν απλό φαντάρο επειδή τραγούδησε το "Μακεδονία ξακουστή";
Ας έρθει λοιπόν η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών που είναι απόρρητη, να μας εξηγήσει τι έγινε στον Έβρο.
Γιατί κάνουν σα να μη συνέβη τίποτε, αλλά για τον αλεξιπτωτιστή πέφτει κυνήγι».
Περαιτέρω, ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε τη μείωση της φορολογίας ως ακρογωνιαίο λίθο της προσπάθειάς του Κυρ. Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Κατά τον ίδιο,  «είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει ανάσα η μεσαία τάξη και τα λαϊκά στρώματα που υπερφορολογήθηκαν από τους κ.κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο.
Δεν αντέχουν οι Έλληνες τόσο μεγάλη φορολογία.
Φτωχοποιήθηκαν μέσα στην κρίση και αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» και «αυτούς τους ανθρώπους φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει η ΝΔ».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS