Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Η «ολιγαρκής» αφθονία του Morales το νέο όνειρο του Τσίπρα

Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Η «ολιγαρκής» αφθονία του Morales το νέο όνειρο του Τσίπρα
"Eυτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου", απαντά η ΝΔ στις κυβερνητικές πηγές
«Η «ολιγαρκής» αφθονία του Evo Morales, το νέο όνειρο του κ. Τσίπρα», απαντά η ΝΔ στις κυβερνητικές πηγές που σημείωναν νωρίτερα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει».
Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, το Μαξίμου την κατηγορεί για fake news «επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε “μόνον” δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του».
«Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό σε μία χώρα που ένας στους τρεις κατοίκους της ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ο αριστερός ηγέτης της να χτίζει έναν φαραωνικό ουρανοξύστη με γυμναστήριο, σάουνες, αίθουσα μασάζ και τζακούζι για τον εαυτό του και να τον ονομάζει “Το μεγάλο σπίτι του Λαού” μιμούμενος τον Τσαουσέσκου», συμπληρώνει η ΝΔ και καταλήγει με το υστερόγραφο «ευτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου.
Με τόσες κομματικές εκδηλώσεις που στεγάζουν εκεί, υπάρχει πραγματική στενότητα χώρου».
Σημειώνεται ότι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν νωρίτερα την Κυριακή 17/3 ότι «η ΝΔ πλέον παράγει πιο πολλά fake news και από αυτά που μπορεί να καταναλώσει» και «χθες παρουσίασε το κεντρικό κυβερνητικό κτήριο της Βολιβίας ως σπίτι του Έβο Μοράλες, προκειμένου να καλύψει τη γκάφα του αρχηγού της που δε γνώριζε το έργο «λιτή αφθονία».
«Ελπίζουμε να μην προσπαθήσει να καλύψει και τη νέα γκάφα η ΝΔ, γιατί έτσι που το πάει θα αποδώσει στον Πρωθυπουργό μέχρι και το σπίτι του Βολταίρου.  
Και ποιος ακούει τον κ. Μητσοτάκη μετά...», κατέληγαν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης