Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η υγεία του μαστού και η εστίαση της INTERAMERICAN στην πρόληψη και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας

tags :
Η υγεία του μαστού και η εστίαση της INTERAMERICAN στην πρόληψη και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας
Mε το σύστημα «bewell» και τις ιδιόκτητες υποδομές
Η προληπτική ιατρική αποτελεί βασικό άξονα της ασφαλιστικής προσέγγισης, καθώς και των υπηρεσιών υγείας που έχει αναπτύξει η INTERAMERICAN.
Η εταιρεία εστιάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στον προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού -που αποτελεί τη συχνότερη απειλή για την υγεία των γυναικών- έχοντας οργανώσει ένα σύγχρονο Κέντρο Μαστού.
Στην ιδιόκτητη ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, καθώς επίσης και στο πολυϊατρείο MEDIFIRST της εταιρείας στα βόρεια προάστια, το Κέντρο Μαστού λειτουργεί με τεχνολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς, υψηλής ευκρίνειας στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια.
«Ο ρόλος της προληπτικής ιατρικής είναι καθοριστικός στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αντιμετώπισης του καρκίνου μαστού και γενικότερα, χαρακτηρίζει την πολιτική της INTERAMERICAN στον τομέα της υγείας, μέσα από μια σύνθεση εξατομικευμένων καλύψεων, παροχών και υπηρεσιών» επισημαίνει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της εταιρείας. Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έως το 2030 τα περιστατικά καρκίνου του μαστού παγκοσμίως αναμένεται σχεδόν να διπλασιαστούν και ο μεγάλος στόχος όλων είναι η έγκαιρη διάγνωση, σε αρχικό στάδιο καρκίνου μαστού, ώστε το ποσοστό δεκαετούς επιβίωσης να αγγίξει το 100%.
Στο Κέντρο Μαστού της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ MEDICLINIC εφαρμόζεται η μέθοδος της Τριπλής Εκτίμησης (Triple Assessment) με κλινική εξέταση, απεικόνιση (ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών και ελαστογραφία) και διαδερμική βιοψία, δεδομένου ότι ένα ποσοστό 8-12% των καρκίνων δεν απεικονίζεται στη μαστογραφία.
Παράλληλα και η χειρουργική προσέγγιση είναι σύγχρονη και εξατομικευμένη, ακολουθώντας την πιο συντηρητική τάση όπου ογκολογικά επιτρέπεται.
Εφαρμόζονται νέες χειρουργικές τεχνικές με χρήση ειδικών ενθεμάτων ή αυτόλογων ιστών για την άμεση  αποκατάσταση μαστού, καθώς και μέσω της βιοψίας του λεμφαδένα φρουρού, όπως τόνισε σε πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση η Αικατερίνη Μανίκα, εξειδικευμένη στη χειρουργική ογκολογία και ογκοπλαστική χειρουργική μαστού, διευθύντρια του Κέντρου Μαστού της κλινικής.
Η INTERAMERICAN έχει θέσει σε προτεραιότητα την ενίσχυση και ανάπτυξη των ιδιόκτητων υποδομών της στην υγεία, ώστε να παρέχει στους ασφαλισμένους της μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη, καθετοποιημένη διαχείριση της υγείας εμπλουτισμένη με υπηρεσίες ευζωίας και προσαρμοσμένη στην πρόληψη και την ποιότητα ζωής.
Πάνω σε αυτή τη λογική είναι σχεδιασμένο και το νέο, πρωτοποριακό Σύστημα Υγείας «bewell» της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης