Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προς αναζήτηση νέου διευθύνοντα συμβούλου η Wells Fargo

tags :
Προς αναζήτηση νέου διευθύνοντα συμβούλου η Wells Fargo
Προς αναζήτηση νέου CEO η Wells Fargo
Σε συνομιλίες για πρόσληψη νέου διευθύνοντα συμβούλου -που θα αντικαταστήσει τον Tim Sloan- βρίσκεται η Wells Fargo, μετά από μία τριετία που χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλα σκάνδαλα για τον αμερικανικό τραπεζικό κολοσσό.
Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, το δ.σ. της τράπεζας συνομιλεί με τον Harvey Schwartz για τη θέση του CEO, του πρώην προέδρου και COO της Goldman Sachs.
Ο 53χρονος κ. Schwartz «έχασε» πέρυσι από τον David Solomon τη θέση του CEO της Goldman.

Στα 6,1 δισ. δολ. υποχώρησαν τα κέρδη δ’ 3μηνου 

Κέρδη καλύτερα των προβλέψεων ανέφερε για το τέταρτο τρίμηνο του 2018 η Wells Fargo, με τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας να αποδεικνύονται, ωστόσο, κατώτερα των προσδοκιών.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της Wells Fargo υποχώρησαν στα 6,1 δισ. δολ., ή 1,21 δολ. ανά μετοχή, από 6,2 δισ. δολ., ή 1,16 δολ. ανά μετοχή, έναν χρόνο νωρίτερα, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών, που έκαναν λόγο για κέρδη 1,19 δολ.
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας υποχώρησαν, ωστόσο, στα 21 δισ. δολ., από 22,1 δισ. δολ. στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2017, κάτω των προσδοκιών για 21,7 δισ. δολ.
Τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν κατά 2,7% στα 12,6 δισ. δολ., κάτω των προσδοκιών για 12,7 δισ.
Στο σύνολο του 2018, τα έσοδα της Wells Fargo υποχώρησαν κατά 2%, στα 86,4 δισ. δολ., ενώ τα κέρδη της ενισχύθηκαν κατά 1% στα 22,39 δισ. δολ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης