Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης- Επισκέφτηκε το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα»

Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης- Επισκέφτηκε το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα»
O πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, έφτασε στην Κέρκυρα λίγο μετά τις 09.00, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Ν. Δένδια και τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη
Tο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα» ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, σήμερα στην Κέρκυρα.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του κέντρου και  ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπ. Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, αλλά και τις ανάγκες του που υπάρχουν, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στην Κέρκυρα λίγο μετά τις 09.00, συνοδευόμενος από τον, Κερκυραίο, πρώην υπουργό Ν. Δένδια και τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη.
Στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», τον Κυρ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και ξανά υποψήφιος Στέφανος Γκίκας, καθώς και μέλη και στελέχη του κόμματος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης