ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Στα 27 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις που κατέβαλε για το σύνολο του 2018

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Στα 27 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις που κατέβαλε για το σύνολο του 2018
Η εταιρία πέτυχε επίσης σημαντική αύξηση στην παραγωγή της (άνω του 10%), η οποία συνοδεύτηκε από αντίστοιχη αύξηση του πλήθους των συμβολαίων
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή τη χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.
Στο σύνολο των αποζημιώσεων συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ των άλλων, και οι περιπτώσεις αποζημιώσεων που δόθηκαν στους κατόχους οχημάτων που επλήγησαν στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, κάποιες εκ των οποίων δόθηκαν μέσω του επιδόματος ολοσχερούς καταστροφής, κάλυψη που συμπεριλαμβάνεται δωρεάν στο βασικό ασφαλιστήριο της ΜΙΝΕΤΤΑ.
Η εταιρία πέτυχε επίσης σημαντική αύξηση στην παραγωγή της (άνω του 10%), η οποία συνοδεύτηκε από αντίστοιχη αύξηση του πλήθους των συμβολαίων.
Σημειώνεται ότι για ένα ακόμα έτος, τόσο οι ασφαλισμένοι στην εταιρία, όσο και οι συνεργαζόμενοι διαμεσολαβητές, απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν, καθώς το ποσοστό διατηρησιμότητας ήταν ιδιαίτερα υψηλό και άγγιξε το 90%.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει για πέμπτη δεκαετία τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ασφαλισμένων και με σταθερή προσήλωση στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS