Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ευρείας αποδοχής το νέο Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

tags :
Ευρείας αποδοχής το νέο Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει την υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ινστιτούτου, με κύριο γνώμονα την περαιτέρω πρόοδο της τεχνογνωσίας των Στελεχών και Διαμεσολαβητών της αγοράς
Σε «σώμα» συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, με σύνθεση η οποία εγγυάται την εποικοδομητικότερη εφικτή καλή συνέχεια των τελευταίων ετών, αλλά και αξιοπρόσεκτα στοιχεία ανανέωσης, δυναμισμού και καινοτομίας, κατά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της ασφαλιστικής αγοράς μας.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ι.Α.Σ. είναι η εξής:
Πρόεδρος                     Νάντια Σταυρογιάννη, Generali
Αντιπρόεδρος              Μαργαρίτα Αντωνάκη, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
Γενικός Γραμματέας    Γιάννης Καντώρος, Interamerican
Ταμίας                           Νίκος Δελένδας, Eurolife

Μέλη
Δημήτρης Γαβαλάκης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων
Μανώλης Γκατζόφλιας, Ευρωπαϊκή Ένωση - Μινέττα
Γιάννης Κακαβίτσας, Carpenter Turner
Γιώργος Μακρής, ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική
Ερρίκος Μοάτσος, AXA Ασφαλιστική
Άγγελος Μπεφών, HDI Global
Κώστας Σεμερτζόγλου, Groupama

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ.:
Νίκος Αδαμαντιάδης (Κανελλόπουλος - Αδαμαντιάδης)
Κώστας Μπερτσιάς (Ευρωπαϊκή Ένωση - Μινέττα)
Κώστας Χομόνδοζλης (Generali)

Κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, η πρόεδρος κα Νάντια Σταυρογιάννη αναφέρθηκε στην καλή πορεία του Ινστιτούτου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ενώ τόνισε τη δυναμική «είσοδό» του στη ψηφιακή εκπαίδευση και την ευρύτατη ανταπόκριση της αγοράς στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ε.Ι.Α.Σ.
Ο γενικός διευθυντής, κ. Νίκος Σωφρονάς, εξειδίκευσε στα σημαντικά στοιχεία και τις καινοτομίες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ινστιτούτου, με έμφαση στις ακαδημαϊκές συνεργασίες του με έγκριτα Πανεπιστήμια της Χώρας και στις διεθνείς συνεργασίες του με τους πλέον έγκυρους οργανισμούς χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών επαγγελματικών πιστοποιήσεων της Ευρώπης, ενώ εξήρε την ανταπόκριση των παραγόντων της ασφαλιστικής αγοράς μας και του εκπαιδευτικού κοινού στις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες και καινοτομίες.
Ο ταμίας, κ. Νίκος Δελένδας, υπογράμμισε τις καλές οικονομικές επιδόσεις του Ινστιτούτου, την περαιτέρω βελτίωση της καθαρής οικονομικής θέσης του, αλλά και την υγιή «εικόνα» των οικονομικών μεγεθών του, ως αποτέλεσμα σωστής οικονομικής διαχείρισης και αξιοπρόσεκτης εκπαιδευτικής ροής.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διεύθυνση του Ε.Ι.Α.Σ. αναλαμβάνουν την υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ινστιτούτου, με κύριο «γνώμονά» τους την περαιτέρω πρόοδο της τεχνογνωσίας των Στελεχών και Διαμεσολαβητών της αγοράς μας, προς όφελος της επαγγελματικής εξέλιξής τους και της ποιότητας των υπηρεσιών τους προς το ασφαλιστικό κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης