Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Αυτοδύναμος και χωρίς «δεκανίκια» ο Μητσοτάκης - Η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική

Κακλαμάνης: Αυτοδύναμος και χωρίς «δεκανίκια» ο Μητσοτάκης - Η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική
Τι αναφέρει ο βουλευτής Α' Αθήνας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
«Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει και θα οδηγήσει τους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα στο κενό», τονίζει  αναφερόμενος  στις ευρωεκλογές ο βουλευτής Α' Αθήνας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
Ο κ. Κακλαμάνης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το αποτέλεσμα αυτών , επίσης εκτιμά ότι «η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική».
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι στρατηγική της ΝΔ είναι «η αμφίπλευρη διεύρυνση τόσο προς τον κεντρώο χώρο, όσο και προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς (…) σε επίπεδο κοινωνίας» η οποία, όπως σημειώνει θα εκλέξει τον Κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό «χωρίς δεκανίκια», δηλαδή «με αυτοδύναμη κυβέρνηση».
Για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει ότι το νομοσχέδιο είναι χειρότερο από το ισχύον προστατευτικό καθεστώς και ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων, ενώ για τις 120 δόσεις σημειώνει ότι ήταν θέση της ΝΔ και δέσμευση του Κυρ. Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια.
Τέλος, σχολιάζει την επιλογή του Π. Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το ερώτημα, «πώς είναι δυνατόν να ισχύει η ρήση του κ. Τσίπρα, "είστε το κόμμα των ελίτ (ΝΔ) και εμείς το κόμμα των φτωχών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης