Νέα πυρά Καμμένου: Πέραν της φανερής Συμφωνίας των Πρεσπών, εκτελείται ένα μυστικό πρωτόκολλο

Νέα πυρά Καμμένου: Πέραν της φανερής Συμφωνίας των Πρεσπών, εκτελείται ένα μυστικό πρωτόκολλο
Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνική Άμυνας τόνισε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι πέραν της φανερής Συμφωνίας των Πρεσπών, υπάρχει ένα μυστικό πρωτόκολλο που εκτελείται διατύπωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος.
«Δίνουν στον Zaev 198 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό με απευθείας χρηματοδότηση.
Χρήματα από το υστέρημα του λαού που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτες στο Αιγαίο, να πετάμε τα αεροπλάνα μας» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ.Καμμένος, ο οποίος αφού είπε ότι γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά.
«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Δεν έχει να κάνει με τον κ.Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Αμυνας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι «δεν έκαναν αρχηγό τον κ.Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών».
«Είναι ακροδεξιός.
Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα.
Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν «ανεξαρτήτως θρησκειών».
Ήταν στοχευμένη δήλωση.
Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε ότι έγιναν αποστρατείες με εντολή του κόμματος.
«Δεν πείραξα άνθρωπο στο υπουργείο Άμυνας. δεν επέτρεψα να κάνουν κομματισμό στις ένοπλες δυνάμεις.
Προστάτευσα και όλους αυτούς τους κομματικούς αγκιτάτορες, δεν επέτρεψα να πειράξουν άνθρωπο, λόγω της κομματικής του καταγωγής.
Ο Αποστολάκης είναι ικανός και είμαι ήσυχος που είναι εκεί.
 Κομισάριος της ΚΝΕ ο κ.Ρήγας.
Πήγαν να περάσουν συμβούλια στρατιωτών που θα ελέγχουν τους διοικητές.
Να περάσουν τους αντιρρησίες προτρέποντας τη νεολαία να γίνουν αντιρρησίες» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις και στις επιδόσεις των ΑΝΕΛ.
Ο κ.Καμμένος είπε ότι οι Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν κοινά συμφέροντα.
«Αν ο λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, εντάξει.
Δεν θα αφήσω ποτέ παρεμβάσεις που προσβάλλουν τη σχέση της ορθοδοξίας με τον ελληνισμό» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση Πετσίτη και στην υπόθεση Novartis.
«Η Novartis έχει περάσει όλη τη βάσανο, είναι στον φυσικό δικαστή, η κυβέρνηση δεν πρέπει να εκμεταλλευθεί το θέμα και η NΔ να μην προκαταλαμβάνει την απόφαση της Δικαιοσύνης.
Πετσίτηδες έχω δει πολλούς σε όλα τα κόμματα, αρουραίοι υπάρχουν πολλοί το θέμα είναι αν απομονώνονται ή όχι από τους πολιτικούς τους υπευθύνους.
Τον έχω δει τον Πετσίτη, αν είχα στοιχεία θα τα πήγαινα στη δικαιοσύνη» είπε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS