Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ευρωπαϊκή Πίστη: Με 205.914 νέα συμβόλαια έκλεισε το 2018

Ευρωπαϊκή Πίστη: Με 205.914 νέα συμβόλαια έκλεισε το 2018
Το 2018 οι συνεργάτες τις Ευρωπαϊκής Πίστης έφεραν 184.500 νέα συμβόλαια στον κλάδο Αυτοκινήτων, 16.078 στον κλάδο Πυρός και 5.336 στον κλάδο Ζωής
Με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 2.000 συνεργάτες και την ημερίδα στην Αθήνα, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το Δίκτυο Πωλήσεών της.
Ανάμεσα στους συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, ήταν οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της χώρας και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και συζητήσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης στην τελευταία διοργάνωση ημερίδας που έγινε στο ξενοδοχείο Χίλτον, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος τόνισε ότι το 2018 οι συνεργάτες τις Ευρωπαϊκής Πίστης έφεραν 184.500 νέα συμβόλαια στον κλάδο Αυτοκινήτων, 16.078 στον κλάδο Πυρός και 5.336 στον κλάδο Ζωής.
Κάτι που σημαίνει ότι μόνο το 1,34% όσων ασφάλισαν ένα αυτοκίνητο αξιοποίησαν την επαφή για να ασφαλίσουν στον ίδιο πελάτη και την κατοικία του και μόνο το 0,89% αυτών έκαναν το ίδιο στον κλάδο Ζωής.
Δεν έκαναν το λεγόμενο cross selling σε έναν ασφαλισμένο που είναι ήδη στην εταιρεία έχοντας ασφαλίσει το αυτοκίνητό του.
Επίσης, ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις 11 ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν επιβιώσει από το 1978 μέχρι σήμερα.
Το 1978 δραστηριοποιούνταν στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά 74 Ελληνικές Εταιρείες και 53 ξένοι όμιλοι οι οποίοι είτε έκλεισαν είτε αποχώρησαν από την αγορά.
Εννιά ελληνικές και δύο ξένων ομίλων. Αυτές άντεξαν.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό κλάδο, είναι μια Εταιρία με μηδενικό τραπεζικό ή οποιουδήποτε είδους δανεισμό, η οποία έχει επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών της εργασιών.
Σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο και πιστή στην δέσμευσή της για δραστηριοποίηση στον κλάδο, μόνο μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε τις Ημερίδες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον Συνεργάτη της και να του παρέχει γνώση και εφόδια, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.
Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν στα νέα προγράμματα «Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης» και «Family Care 2», σε παροχές προς το Δίκτυο Πωλήσεων, στην αξία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο ψηφιακό περιβάλλον και στην αλλαγή του συστήματος πωλήσεων.
Οι Συναντήσεις έκλεισαν με την βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών της Εταιρίας για το 2018.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη με την διοργάνωση των Ημερίδων ανά την Ελλάδα, δήλωσε ακόμη μία φορά παρούσα και δίπλα στους Συνεργάτες της, φροντίζοντας να παρέχει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στο Δίκτυο Πωλήσεων της.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης