Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ για δηλώσεις Αθανασίου: Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον … τη «μίζα»

ΑΝΕΛ για δηλώσεις Αθανασίου: Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον … τη «μίζα»
Ξύπνησαν οι χειρότεροι εφιάλτες του ελληνικού λαού υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ
Στις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Χ. Αθανασίου σχετικά με τις μίζες αναφέρονται σε σημερινή ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον τη μίζα.
«Ξύπνησαν οι χειρότεροι εφιάλτες του ελληνικού λαού στο άκουσμα της θέσης της ΝΔ και του κ. Μπάμπη Αθανασίου, ότι η «μίζα» (δωροδοκία και ξέπλυμα κ.λ.π.) είναι, δήθεν, μέσα στα καθήκοντα των υπουργών!
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναφέραμε εδώ και 15 ημέρες με αίτημά μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την Πρόταση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου (κατά το άρθρο 77 του Συντάγματος), που είχαμε καταθέσει το Φεβρουάριο του 2018, με την οποία θα διευκρινίζεται το αυτονόητο, δηλαδή ότι η δωροδοκία και το «ξέπλυμα» βρίσκονται εκτός των καθηκόντων των πολιτικών αξιωματούχων, ώστε χωρίς ασυλίες και παραγραφές όλοι να δικάζονται στο φυσικό δικαστή τους!
Η Ν.Δ. ήδη έχει ταχθεί κατά μιας τέτοιας διάκρισης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς δεν προχώρησε την από τον Φεβρουάριο 2018 κατατεθειμένη πρότασή μας με την αιτιολογία, ότι επίκειται η Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη.
Εάν τώρα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ «κωφεύσει» στη λαϊκή απαίτηση, τότε - δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία - κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν θα συγκαταλέγεται στις κοινωνικές δυνάμεις, που επιθυμούν την κάθαρση, την επάνοδο της εντιμότητας και των ηθικών αξιών στο επίκεντρο» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης