Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστραλία: Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς σε γνωστό κλαμπ της Μελβούρνης

Αυστραλία: Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς σε γνωστό κλαμπ της Μελβούρνης
Η αστυνομία θεωρεί ως υπέυθυνους για την ένοπλη επίθεση συμμορίες μοτοσικλετιστών
Ένας νεκρός και τρείς τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση είναι ο απολογισμός της αιματηρής επίθεσης χθες (13/4) τα ξημερώματα σε γνωστό κλαμπ της Μελβούρνης.
Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστος άνοιξε πυρ πυροβολώντας τους θαμώνες δημοφιλούς νυχτερινού κλαμπ της Μελβούρνης, στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας με αποτέλεσμα το θάνατο και τον τραυματισμό μελών του προσωπικού ασφαλείας που κι ενός πελάτη.
«Φαίνεται ότι κάποιοι ή κάποιος πυροβόλησε από ένα αυτοκίνητο προς τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κλαμπ», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας.
«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη. Αυτό είναι ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα από τα πιο γνωστά της Μελβούρνης σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες», πρόσθεσε.
Αρχικά τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν, αλλά ένας 37χρονος που ήταν μέλος του προσωπικού ασφαλείας του κλαμπ υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.
Σε κρίσιμη κατάσταση είναι εξάλλου ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο που τραυματίστηκαν, ηλικίας 29 και 50 ετών αντίστοιχα, δεν φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.
Οι ερευνητές της αστυνομίας επικεντρώνονται κυρίως στην εκδοχή να αφορά συμμορίες μοτοσικλετιστών, σύμφωνα με την εφημερίδα The Age της Μελβούρνης.

www.banki9ngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης