Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Την Τετάρτη 24/4 τα οικονομικά αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Πίστης για το 2018

tags :
Την Τετάρτη 24/4 τα οικονομικά αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Πίστης για το 2018
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας πρόκειται για μία μία πολύ καλή χρονιά με αύξηση παραγωγής και κερδών
Την ερχόμενη Τετάρτη 24/4 σε ειδική τελετή στο Καποδιστηριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών η Ευρωπαϊκή Πίστη θα παρουσιάσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018.
Πρόκειται, σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας για μία πολύ καλή χρονιά με αύξηση παραγωγής και κερδών.
Αξιοσημείωτο είναι, όπως έχει επισημάνει ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Γεωργακόπουλος, από το 2011 η εταιρία δημοσιεύει κάθε χρόνο Απολογισμό Βιωσιμότητας με σκοπό τη διαφάνεια και τη δέσμευση μας για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας το πρότυπο (κατευθυντήριες οδηγίες) GRI G4 σε συνδυασμό με τις αρχές του ISO 26000.
Εχει προσυπογράψει το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ, ένα πλαίσιο για τις επιχειρήσεις που δεσμεύονται να ευθυγραμμίσουν τις λειτουργίες τους και τις στρατηγικές τους με 10 παγκόσμια αποδεκτές αρχές στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των συνθηκών εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ομιλος μέχρι και σήμερα, δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια απόλυση, ο αριθμός του προσωπικού μεγαλώνει διαρκώς, ενώ ο βαθμός πλήρους ικανοποίησης του, είναι 91%.
«Δεν σταματήσαμε ποτέ να ονειρευόμαστε, να καινοτομούμε και να δημιουργούμε νέα προϊόντα και λύσεις στην ελληνική κοινωνία. Κοιτάζουμε πάντα μπροστά, πάντα προς το καλύτερο, προκειμένου να συνεχίσουμε την υπόσχεση μας: Να υπηρετούμε τους πελάτες μας ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους», σημειώνει ο κ. Γεωργακόπουλος.

Αντώνης Βασιλόπουλος
Antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης