Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κόκκαλης για Μαρινάκη: Πέρα από ψεύτης, είναι αγράμματος και ανιστόρητος

Π. Κόκκαλης για Μαρινάκη: Πέρα από ψεύτης, είναι αγράμματος και ανιστόρητος
Ο Μαρινάκης είναι ταγός μιας δράκας ΜΜΕ με την οποία καθοδηγεί και γράφονται πράγματα ψεύτικα και απαράδεκτα είπε ο κ.Κόκκαλης
Δριμεία επίθεση στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κόκκαλης με αφορμή το σχόλιο του κ.Μαρινάκη ότι είναι επόμενο να κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού πήρε για δημόσια έργα 750 εκατομμύρια ευρώ.
«Ο κ.Μαρινάκης όπως είπα και χθες πέρα από ψεύτης, είναι και αγράμματος και ανιστόρητος.
Η εργασία του πατέρα μου είχε σχέση με όλες τις κυβερνήσεις.
Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να έχω κατέβει και με την κυβέρνηση Ράλλη, και με τον Ανδρέα Παπανδρέου και με την τρικομματική με Φλωράκη και με Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου και Σαμαρά – Βενιζέλο.
Ο κ. Μαρινάκης είναι ταγός μιας δράκας ΜΜΕ με την οποία καθοδηγεί και γράφονται πράγματα ψεύτικα και απαράδεκτα, μπερδεύουν το δημόσιο με το ιδιωτικό...
Όταν κάποιος δεν ξέρει από δουλειές στην στεριά, από δουλειές που πληρώνουν φόρους και εισφορές στο ελληνικό κράτος και η δουλειά του είναι τα πλοία που κινούνται σε ωκεανούς άγνωστους, τότε δεν είναι πολύ πρόχειρος να έχει τα πραγματικά στοιχεία...» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κόκκαλης.
Ερωτηθείς για την άλλη αιχμή του κ.Μαρινάκη ότι άφησε χρέη 7 εκατομμύρια στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο κ.Κόκκαλης απάντησε: «Να’ ναι καλά, από την καλή του την καρδιά έχει συνεισφέρει στον Ολυμπιακό, από την καλή του την καρδιά ανέλαβε την διάσωση του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη που αποκαλεί πλέον Δημοσιογραφικό οργανισμό Μαρινάκη».
«Στον Ολυμπιακό όπως σε άλλες μεγάλες ομάδες υπάρχει μια ιστορία και ο καθένας κρίνεται από την πορεία του» είπε ο κ.Κόκκαλης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν τον τόπο τον κυβερνούν 4-5 οικογένειες μεταξύ των οποίων και η δικιά του υποστήριξε ότι «η δικιά μου οικογένεια συμμετέχει στα κοινά από την εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας μέχρι και την κυβέρνηση του βουνού».
«Ενδιαφέρεται για τα κοινά και ασχολείται με αυτά εδώ και 200 χρόνια.
Οι οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο είναι πιο γνωστές στο κοινοβούλιο.
Τον τόπο τον κυβερνά η Ελληνική κυβέρνηση, ο Μαρινάκης έχει την τάση να μπερδεύει την πολιτική με τον εαυτό του» υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης