Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Τρέχοντας πήγε ο Μητσοτάκης να συναντήσει τους εκπροσώπους των Ποντίων για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Μιχαλολιάκος: Τρέχοντας πήγε ο Μητσοτάκης να συναντήσει τους εκπροσώπους των Ποντίων για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα
"Η συνάντηση αυτή δεν έχει κανένα περιεχόμενο", ανέφερε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
«Τρέχοντας πήγε να συναντήσει τους εκπροσώπους των Ποντίων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ.  Μιχαλολιάκος.
«Τι να πρωτοκαλύψει όμως;», διερωτήθηκε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε «την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων καθηγητή Καιρίδη ή μήπως το γεγονός ότι οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων;
Η συνάντηση αυτή δεν έχει κανένα περιεχόμενο.
Ό,τι κι να του πουν ενδεχομένως κάποιοι κομματικοί εγκάθετοι, οι αδελφοί μας Πόντιοι, υπερήφανοι Έλληνες δεν λησμονούν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας».
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο «δεν είναι όμως το μόνο ζήτημα στο οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει χρεοκοπήσει έναντι του Ελληνικού λαού.
Οι Μακεδόνες αλλά και όλοι οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών, όταν γίνει κυβέρνηση».
«Όποιος θέλει λοιπόν την συμφωνία των Πρεσπών, ας ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.
Σε όσους απέμεινε Εθνική Πίστη και Ασυμβίβαστο πνεύμα η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και δηλώνει ότι αν ο Λαός μας δώσει την δύναμη, θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών», κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης