Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Για τον Λοβέρδο βάζω το χέρι μου στη φωτιά - Να αρθούν οι ασυλίες Καμμένου και Κοτζιά

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Για τον Λοβέρδο βάζω το χέρι μου στη φωτιά - Να αρθούν οι ασυλίες Καμμένου και Κοτζιά
O Μανώλης Χριστοδουλάκης άφησε αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε υποθέσεις προγενέστερες της Novartis που αγγίζουν πολιτικά πρόσωπα
Για σκευωρία που στόχο έχει να πληγεί το ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.
«Στην υπόθεση Novartis, για τον Ανδρέα Λοβέρδο, βάζω το χέρι μου στη φωτιά», είπε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνοντας ότι «το τονίζω αυτό με απόλυτη γνώση της δικογραφίας, που βασίζεται σε τέσσερις κουκουλοφόρους μάρτυρες, που απλώς πιθανολογούν χωρίς να έχουν πραγματικά στοιχεία να καταθέσουν.
Πρόκειται για σκευωρία που επιχείρησε να πλήξει την παράταξή μας».
Ο κ. Χριστοδουλάκης μιλώντας στο ρ/φ «24/7 FM» τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής ψήφισε πρώτο απ' όλους την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για να μη μείνει η παραμικρή αμφιβολία.
«Θα φτάσουμε το θέμα μέχρι το τέλος.
Η σκευωρία θα καταπέσει επί της ουσίας», υπογράμμισε ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε υποθέσεις προγενέστερες που αγγίζουν κυβερνητικά πρόσωπα, όπως είναι η υπόθεση της άρσης ασυλίας του Π. Καμμένου για τη μήνυση Ν. Κοτζιά και η υπόθεση του Π. Πολάκη για τη μήνυση του Γ. Στουρνάρα, καθώς, όπως είπε, «είναι αδιανόητο να κρύβονται πίσω από το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, που οι ίδιοι υποτίθεται ότι θέλουν να αλλάξουν».
«Να αρθούν οι ασυλίες και να μάθει ο ελληνικός λαός αν ο Καμμένος είναι συκοφάντης ή αν ο Κοτζιάς χρηματίσθηκε», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες, σημείωσε: «Αυτό που χρειάζεται η χώρα την επόμενη μέρα είναι κυβέρνηση με βάση εξειδικευμένο, κοστολογημένο, αναλυτικό προοδευτικό προγραμματικό πλαίσιο.
Όσοι συμφωνήσουν στη βάση του δικού μας προοδευτικού σχεδίου, με εκείνους μπορούμε να συνεργαστούμε.
Αν ο ελληνικός λαός δεν μας δώσει τη δύναμη να προωθήσουμε τις δικές μας λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα της χώρας, τότε, το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει βολικό συμπλήρωμα κανενός, απλώς για να βγαίνουν τα νούμερα οιασδήποτε κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Το θέμα δεν είναι ποιοί, αλλά το ζητούμενο είναι τί θα συμφωνήσουν να εφαρμόσουν την επομένη των εκλογών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης