Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Χυδαίος ο Πολάκης, έπρεπε να τον αποπέμψει ο Τσίπρας – Σωστή η κίνηση Μητσοτάκη

Μεϊμαράκης: Χυδαίος ο Πολάκης, έπρεπε να τον αποπέμψει ο Τσίπρας – Σωστή η κίνηση Μητσοτάκη
Αυτή η υπόθεση θα κοστίσει πολύ ακριβά στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ο κ.Μεϊμαράκης
Χυδαίο χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Ο Πολάκης ήταν χυδαίος και το ξέραμε αυτό.
Ο Τσίπρας έπρεπε να τον αποπέμψει.
Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος εκτίμησε ότι «αυτή η υπόθεση θα κοστίσει πολύ ακριβά στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα».
«Εφόσον δεν τον απέπεμψε, θα τον στηρίξει μέχρι τέλους.
Θα πάνε στις εκλογές ταυτισμένοι Τσίπρας - Πολάκης» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, επικροτώντας την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη.
«Η πρόταση μομφής ήταν η πιο σωστή κίνηση για τον Μητσοτάκη.
Αναγκάζει τώρα τον Τσίπρα να πάει στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση του Πολάκη.
Τώρα αποκλείεται ο Τσίπρας να το αποπέμψει, είναι εγωιστής, δεν θα θέλει να φανεί ότι μας κάνει τη χάρη.
Θα έπρεπε να του είχε ζητήσει από το πρωί να παραιτηθεί» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «εάν ο Πολάκης δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ακόμα χειρότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα».
«Αισθάνθηκα άσχημα όταν ο Τσίπρας έκανε αναφορά στην κρητική καταγωγή του Πολάκη.
Εμείς οι Κρητικοί είμαστε πολιτισμένοι.
Δεν ταυτιζόμαστε.
Όταν είσαι χυδαίος, έχεις ένα ακροατήριο χυδαίο» υπογράμμισε ο κ.Μεϊμαράκης.
Ερωτηθείς για τα περί Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε κυρίως τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Για τις Ευρωεκλογές, δήλωσε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά, ενώ σε ερώτηση για το τι θα πράξει, εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού ζητήσει να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει υπουργός (σε περίπτωση εκλογικής νίκης του κόμματος στις εθνικές εκλογές), ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Όταν μιλάει ο πρόεδρος, τα σκυλιά δεμένα».
Ερωτηθείς για τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε ότι «εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα».
«Η ΝΔ στήριξε τη συμφωνία με έναν αστερίσκο ότι θα κάνουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, διαχωρίζοντας τη διακυβέρνηση της χώρας από τα εθνικά ζητήματα.
«Δεν θα μπαίναμε ποτέ σε διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης