Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Δυναμική συμμετοχή στο «No Finish Line Athens 2019»

Εθνική Ασφαλιστική: Δυναμική συμμετοχή στο «No Finish Line Athens 2019»
Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του No Finish Line Athens 2019
Μεγάλος χορηγός του No Finish Line 2019 ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική, η ομάδα της οποίας βρέθηκε μάλιστα μεταξύ των τριών πρώτων στον ομαδικό αγώνα των 90 ωρών.
Σκοπός του φετινού φιλανθρωπικού υπερμαραθώνιου -που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- ήταν να σταθεί αρωγός στις εκπαιδευτικές ανάγκες για πάνω από 30.000 παιδιά που βρίσκονται υπό την σκέπη της η Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, με συνολικά 11.534 δρομείς να καλύπτουν τρέχοντας ή περπατώντας απόσταση 111.022 χλμ., που μεταφράζεται στο ποσό των 55.511 ευρώ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, στον ομαδικό αγώνα των 90 ωρών, με 3.989 χλμ. κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Σε ατομικό επίπεδο, ρεκόρ σημειώθηκε από τον Σάκη Στημονιάρη, ο οποίος μόνος του κάλυψε απόσταση 500 χλμ.
Στις γυναίκες, για μια ακόμη χρονιά, την πρώτη θέση κατέλαβε η Λιντίτα Χόκια, η οποία έλαβε το εφετινό κύπελλο από την υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής, Μαρία Κόρακα.
Το No Finish Line, αποτελεί έναν κορυφαίο και διεθνούς εμβέλειας υπερμαραθώνιο φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε και εφέτος σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης