Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κυριακούλης: Νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου η κα. Ηλιάνα Τσιώλη

Κυριακούλης: Νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου η κα. Ηλιάνα Τσιώλη
Την αναπλήρωση της παραιτηθείσας κας Ελένης Σφούνου από μέλος της Επιτροπής Ελέγχου από την κα Ηλιάνα Τσιώλη, ανακοίνωσε η εταιρεία Κυριακούλης
Την αναπλήρωση της παραιτηθείσας κας Ελένης Σφούνου από μέλος της Επιτροπής Ελέγχου από την κα Ηλιάνα Τσιώλη, ανακοίνωσε σήμερα (24/4/2019) η εταιρεία Κυριακούλης.
Ειδικότερα, η εταιρεία «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ν.Α.Ε.» γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την συνεδρίαση αυτού της 15.04.2019 ενέκρινε την αναπλήρωση της παραιτηθείσας κας Ελένης Σφούνου του Αριστείδη-Αντώνη ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου από την κα Ηλιάνα Τσιώλη του Βασιλείου, η οποία πληροί τις απαιτούμενες εκ του νόμου προϋποθέσεις διαθέτουσα επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία, καθώς και επαρκή γνώση στην ελεγκτική και λογιστική.
Η άνω αναπλήρωση – αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου θα υποβληθεί προς έγκριση στην αμέσως επόμενη Τακτική ή Έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας.
Κατόπιν τούτου, η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου έχει ως ακολούθως:
α) Ζωή Βασιλείου του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου,
β) Καλλιόπη Μαγούλα του Στεφάνου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και
γ) Ηλιάνα Τσιώλη του Βασιλείου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2018

Παράλληλα, με ξεχωριστή της ανακοίνωση, η εταιρεία Κυριακούλης ανακοίνωσε πως το Διοικητικό της Συμβούλιο σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2018.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδ. β) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2019:
-Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.
Η Εταιρεία υπενθυμίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2018 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (kiriacoulis.com ) την 25/04/2019.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2018.
Σε περίπτωση που η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων διαφοροποιηθεί με απόφασή της από την προαναφερθείσα πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα υπάρξει τροποποίηση του παρόντος και ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με καινούρια ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης