Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Tροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς - Πως θα κινηθούν μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα

Tροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς - Πως θα κινηθούν μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
Τα δρομολόγια τη Δευτέρα του Πάσχα
Σειρά τροποποιήσεων τέθηκαν σε ισχύ στα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς, αλλά και στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τόσο για σήμερα,  την Κυριακή του Πάσχα, όσο και για αύριο, τη Δευτέρα του Πάσχα.
Στο πλαίσιο αυτό, το μετρό  πραγματοποιεί δρομολόγια κάθε 15 λεπτά, στους σταθμούς του ΗΣΑΠ διέρχονται οι συρμοί ανά 12,5’ λεπτά, ενώ τα δρομολόγια του τραμ  εκτελούνται ανά 30’ λεπτά
Ακόμη, αναστέλλονται στον προαστιακό δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ  κινούνται κανονικά, όπως προβλέπεται για το πρόγραμμα της Κυριακής, ενώ μπορεί κάποιες γραμμές να πραγματοποιήσουν λιγότερα δρομολόγια.
Τα δρομολόγια τη Δευτέρα του Πάσχα
Τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο επίσης στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».
Επιπλέον, το μετρό θα έχει συρμούς ανά 5′, μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 7′ τις υπόλοιπες ώρες.
Δρομολόγια  ανά 10,5′ λεπτά θα πραγματοποιούνται στον ηλεκτρικό, ενώ τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται ανά 20’ λεπτά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης