Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Ο Trump πέρασε το όριο των 10.000 ψευδών ή παραπλανητικών δηλώσεων

Washington Post: Ο Trump πέρασε το όριο των 10.000 ψευδών ή παραπλανητικών δηλώσεων
Το όριο των 10.000 «ψευδών ή παραπλανητικών» δηλώσεων πέρασε ο Trump έπειτα από 800 ημέρες στην εξουσία, όπως προκύπτει από καταμέτρηση της «Washington Post»
Το όριο των 10.000 «ψευδών ή παραπλανητικών» δηλώσεων πέρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, έπειτα από 800 ημέρες στην εξουσία, όπως προκύπτει από καταμέτρηση που πραγματοποιεί η εφημερίδα «Washington Post».
Το όλο εγχείρημα, που έχει αναλάβει να βγάλει εις πέρας η ομάδα «Fact Checker» της εφημερίδας, αφορούσε αρχικά τις 100 πρώτες ημέρες του δισεκατομμυριούχου στο τιμόνι της χώρας του, όμως συνεχίστηκε και πέραν αυτών.
Μάλιστα, το 22% των ψευδών ή παραπλανητικών τοποθετήσεών του διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων του Trump «Make America Great Again».
Ένα επιπλέον αξιοσημείωτο στοιχείο της καταμέτρησης είναι ότι ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας έχει την τάση να επαναλαμβάνει αμέτρητες φορές την ίδια εσφαλμένη φράση.
Από την πλευρά του, ο Trump, π οποίος χαρακτηρίζει τακτικά τους δημοσιογράφους «Fake News» και «εχθρούς του λαού», δήλωσε πρόσφατα ότι «οι αυτοαποκαλούμενοι fact-checkers είναι μεταξύ των πλέον ανέντιμων ανθρώπων στους κόλπους των ΜΜΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης