ΓΣΕΕ για Εργατική Πρωτομαγιά: Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί

ΓΣΕΕ για Εργατική Πρωτομαγιά: Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί
Η ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά
«Αυτήν την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια, με την ανεργία, τον αποκλεισμό, τις άσχημες οικονομικές συνθήκες, που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση και που έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε εξάντληση των αντοχωών και των ανοχών της» επισημαίνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για την Εργατική Πρωτομαγιά.
«Η δραματική εικόνα της αγοράς εργασίας, παρά την κυβερνητική προσπάθεια" να παρουσιαστεί βελτιωμένη έως και ικανοποιητική, έχει εντείνει το άγχος και την αγωνία των εργαζομένων, συντηρώντας ένα ζοφερό περιβαάλλον.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είναι πολλά και συνεχή, γι' αυτό και ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί» αναφέρει η ΓΣΕΕ, συμπληρώνοντας:
«Τιμούμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους και όλες εκείνους/ες που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας.
Όλους και όλες εκείνους/ες που υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία με την ίδια τη ζωή τους, δίχως να ρισκάρουν τις ζωές των άλλων».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS