Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Το πλεόνασμα το έχει κερδίσει ο ελληνικός λαός – Να κατανεμηθεί δίκαια σε όλους

Καμμένος: Το πλεόνασμα το έχει κερδίσει ο ελληνικός λαός – Να κατανεμηθεί δίκαια σε όλους
Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση διεμήνυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Την θέση πως το πλεόνασμα το έχει κερδίσει ο ελληνικός λαός με τις θυσίες και για αυτό είναι αναγκαίο να κατανεμηθεί δίκαια σε όλους και πρωτίστως σε όσους το έχουν ανάγκη διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
«Το πλεόνασμα, το οποίο έχει κερδίσει ο ελληνικός λαός, θα πρέπει να κατανεμηθεί δίκαια σε όλους.
Και αυτό σημαίνει πρώτα από όλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη.
Και είδατε ότι, παραδείγματος χάριν, με το θέμα των αναδρομικών προχωρεί η ρύθμιση, προκειμένου να μην υπάρχουν ειδικές φορολογικές επιβαρύνσεις» υποστήριξε από τη Θεσσαλονίκη ο κ.Καμμένος, τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα των οικονομικών θυσιών να δίνεται πρώτα στους ασθενέστερους» και ότι «θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μείωση των φόρων».
Ερωτηθείς για την πρόταση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη για το αφορολόγητο, ο κ.Καμμένος είπε ότι «το αφορολόγητο, ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να το σκεφτεί πριν».
«Ο κ. Μητσοτάκης, όταν περνούσαμε τα θετικά μέτρα, ήταν από εκείνους που μιλούσανε για λαϊκισμό και τελικά τα ψήφιζε» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, αναφέροντας πως «αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό είναι να βγει από την κρίση, να μπορέσει να επουλώσει τις πληγές των δέκα αυτών ετών που πέρασαν από την κρίση και να δει καλύτερες μέρες».
Πάντως ο κ.Καμμένος τόνισε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τη στιγμή που επιμένει, όπως είπε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Εμείς συμμετείχαμε στην κυβέρνηση, όπως ξέρετε, προκειμένου να μπορέσουν να δοθούν όλες αυτές οι ελαφρύνσεις προς τον ελληνικό λαό, βγαίνοντας από την εποχή των μνημονίων.
Διαφωνήσαμε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και αποχωρήσαμε.
Δεν μπορούμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση αυτή και δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, στην πρόταση εμπιστοσύνης, από τη στιγμή που συνεχίζει να επιμένει για τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας πως οι θέσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και της ΝΔ είναι ακριβώς οι ίδιες στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Και οι δύο μιλούν για Βόρεια Μακεδονία.
Καλά θα κάνουν να αφήσουν το όνομα της Μακεδονίας αλώβητο.
Βλέπουν ότι από τα βόρεια σύνορα δεν σέβονται ούτε τις συμφωνίες, ούτε την Ιστορία, ούτε αυτά που υπογράφουν, ούτε αυτά που λένε.
Διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία της, την οποία ο ελληνικός λαός δεν θα την παραδώσει ποτέ.
Ούτε στη Βόρεια Ελλάδα, ούτε στη Νότια Ελλάδα, ούτε σε καμία κυβέρνηση και σε καμία αξιωματική αντιπολίτευση, όσο κι εάν πιέζουν οι ξένοι και οι εταίροι μας» είπε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης