Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας υπάρχουν και οι νέοι!

Ν. Μιχαλολιάκος: Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας υπάρχουν και οι νέοι!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε ίχνος αληθείας εις τα περί συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι οποίοι κατευθύνουν την πολιτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και όμως επιμένουν!
Επιμένουν γνωρίζοντας ότι λένε ψέματα γιατί γι’ αυτούς το εκλογικό παιχνίδι και η πολιτική δεν έχει κανένα ηθικό περιεχόμενο και το μόνο που επιδιώκουν είναι η εξουσία!
Αυτή την άθλια προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατευθύνει πρώτα απ’ όλα ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκος, πρώην ηγετικό στέλεχος της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ), ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει τελειώσει γιατί αυτό υπηρετεί τις κομματικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης.
Ναι, λέω ότι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί η δίκη.
Έχουν το θράσος να κατηγορούν για ακροδεξιά στροφή τη ΝΔ την ώρα που τέσσερα χρόνια συνεργάζονται με το ακροδεξιό μόρφωμα».
Δεν αξίζει τον κόπο να απαντήσει κανείς σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε πολιτικά μέσα στο απάνθρωπο ψεύδος του μπολσεβικισμού και ας τον χαίρονται οι σημερινοί συνοδοιπόροι του φιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας.
Της Νέας Δημοκρατίας που όμως επιμένει στο ψεύδος και με αφορμή την ωμή πολιτική παρέμβαση στην Δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την επίσκεψη της συντρόφου του πρωθυπουργού, πρώην συναγωνίστριας του Θεοδωρικάκου στην ΚΝΕ Περιστέρας Μπαζιάνα, και του σχετικού δελτίου τύπου που εξέδωσε του Μαξίμου απάντησαν λέγοντας:
«Οι συντάκτες των ανακοινώσεων του Μαξίμου προσέφεραν ένα ακόμη δώρο στους υπόδικους χρυσαυγίτες. Χαρακτήρισαν “πολιτική” τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ταυτιζόμενοι έτσι πλήρως με την υπερασπιστική γραμμή της ναζιστικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι τα μέλη της δεν διώκονται για τα εγκλήματα που διέπραξαν, αλλά για πολιτικούς λόγους».
Σοβαρώς, άθλιοι σκευωροί της Νέας Δημοκρατίας, που επί των ημερών σας και με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη οδηγήθηκαν με χειροπέδες εκλεγμένοι από τον λαό Έλληνες βουλευτές στην φυλακή, σοβαρώς δεν είναι πολιτική αυτή η δίκη;
Μα αφού ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός σας Σαμαράς, αλλά και ο σημερινός σας πρόεδρος και όχι μία φορά κομπάζοντας έχουν δηλώσει ότι “εμείς βάλαμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή”, όταν υπάρχει η ξεκάθαρη αυτή δήλωση αυτό δεν ισοδυναμεί με απόλυτη παραδοχή ότι η δίωξη αυτή ήταν πρώτα απ’ όλα πολιτική;
Δυστυχώς για σας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν “τέλειωσε” όπως ήθελε ο θλιβερός Σαμαράς, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο Μπαλτάκου...
Δυστυχώς για σας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μέλλον και για του λόγου το αληθές το παρακάτω απόσπασμα από έναν φιλικό προς την Νέα Δημοκρατία ιστότοπο liberal.gr:
«Κυριάκο, μίλα με τους 17αρηδες»: “Τι έχουν να πουν όμως οι πολιτικοί στο πιο σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας; Και πόση ρητορική τους απομένει, όταν μέχρι τώρα είχαν αφιερώσει όλα τα στρατηγικά τους ευρήματα στους συνταξιούχους; Δυστυχώς για την δημοκρατία, υπάρχουν δύο κόμματα που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο πειστικό λόγο, όταν απευθύνονται στους νέους και ειδικά στους 17άρηδες.
Είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.
Και το αποδεικνύουν διάφορες δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς, μετρούν τις διαθέσεις των νέων κάτω από 20 ετών πριν τις κάλπες.”
Τι έχετε να απαντήσετε στα ερωτήματα του δικού σας ανθρώπου;
Τίποτε! Δυστυχώς για σας και ενάντια τόσο στα δικά σας σχέδια όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο απόλυτα συνεργάζεστε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στους νέους ηλικίας 17 έως 34 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει συνεχώς και οι ημέρες που έρχονται θα είναι δικές μας...
Ένας νέος ήλιος ανατέλλει στην Ελλάδα των ραγιάδων και τον προδοτών!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης