Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Σε παιδί ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα (5/5) στην Κόκκινη Λίμνη σε προχωρημένη αποσύνθεση

Κύπρος: Σε παιδί ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα (5/5) στην Κόκκινη Λίμνη σε προχωρημένη αποσύνθεση
Σήμερα δικαστήριο της Κύπρου εξέδωσε εκ νέου διάταγμα 8ημερης κράτησής του δράστη των δολοφονιών 
(UPD) Δεν έχει τέλος η φρίκη που εκτυλίσσεται στην Κύπρο καθώς εντοπίστηκε και νέο πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μετά τον εντοπισμό βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ενός μικρού κοριτσιού από τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σoρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.
Σήμερα (5/5) το μεσημέρι κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης επιβεβαίωσε τον εντοπισμό και νέας σωρού.
Η ρομποτική κάμερα κατέγραψε σήμερα τα δεδομένα σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη όπου με τη χρήση διχτυού ανασύρθηκε η βαλίτσα.
Ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη
Στο σημείο έφτασε και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος με ανακριτές. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στην Κόκκινη Λίμνη και οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέου και Νικόλας Χαραλάμπους.
Ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη
Σήμερα, δικαστήριο της Κύπρου εξέδωσε εκ νέου διάταγμα 8ημερης κράτησής του δράστη των δολοφονιών ενώ ο όγκος του ανακριτικού έργου αυξάνεται συνεχώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης