Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η στρατηγική της αυτόνομης πορείας μας είναι ο μόνος δρόμος

Γεννηματά: Η στρατηγική της αυτόνομης πορείας μας είναι ο μόνος δρόμος
Καθοριστικές οι επόμενες δύο εβδομάδες υποστήριξε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι η στρατηγική της αυτόνομης πορείας του Κινήματος Αλλαγής είναι ο μόνος δρόμος διατύπωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της στην πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.
Αναφερόμενη στη σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή, η κα.Γεννηματά είπε ότι αυτή απέδειξε γιατί η κρίση τραβάει τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
« Η στρατηγική της αυτόνομης πορείας μας είναι ο μόνος δρόμος»  υποστήριξε η κα.Γεννηματά, η οποία ζήτησε από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ενεργή συμμετοχή στα κλιμάκια που περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
«Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι καθοριστικές γιατί ο κόσμος χρειάζεται μια χαραμάδα φωτός και ελπίδας που μόνο το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να προσφέρει. Μπορούμε εμείς να αλλάξουμε σελίδα για τη χώρα», είπε η κα. Γεννηματά, τονίζοντας ότι κανείς από τους Τσίπρα – Μητσοτάκη δεν αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά.
«Δεν έγινε καμία αναφορά στα ελληνοτουρκικά, στις απίστευτες προκλήσεις της Τουρκίας και απέναντι στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Με προβληματίζει αυτό το γεγονός γιατί φοβάμαι ότι υπάρχουν σκέψεις να χειριστούν τα ελληνοτουρκικά όπως ακριβώς χειρίστηκαν το Σκοπιανό, δηλαδή μόνοι τους χωρίς την δημιουργία εθνικής γραμμής και αυτό θα είναι ολέθριο για τα συμφέροντα της χώρας.
Εμείς πρέπει να το αναδεικνύουμε το ζήτημα διαρκώς, έχουμε δείξει πολύ μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιπολιτευτική μας στάση απέναντι στα εθνικά ζητήματα» υποστήριξε η κα.Γεννηματά.
Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι είναι χαμένη ψήφος, η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.
«Ψήφος στη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη είναι κρυφή ψήφος στον κ. Βέμπερ.
Δίνεται πράσινο φως για διαρκή λιτότητα και σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που διαλύει την Ευρώπη και ενισχύουν τη ακροδεξιά.
Ψήφος στον κ. Τσίπρα είναι κρυφή ψήφος στην χαοτική Ευρωπαϊκή Αριστερά, η οποία δεν μας στήριξε το 2015 σε αντίθεση με τους Σοσιαλιστές.
Προτεραιότητα μας είναι να αλλάξει η πολιτική που συμφώνησε ο κ. Τσίπρας» είπε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης