Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέο Γραφείο Πωλήσεων της Allianz στη Θράκη

tags :
Νέο Γραφείο Πωλήσεων της Allianz στη Θράκη
Επικεφαλής του νέου γραφείου αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Ευάγγελος ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχοντας υπηρετήσει ως ασφαλιστικός και οικονομικός σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου
Την παρουσία της στη Θράκη ενισχύει η Allianz Ελλάδος με το νέο γραφείο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας στην Κομοτηνή.
Η ίδρυση του γραφείου έγινε σε συνεργασία με την Contract A.E., μακροχρόνιο και στενό συνεργάτη της Allianz στην περιοχή.
Το νέο γραφείο πωλήσεων της Allianz στην Κομοτηνή, με την περιοχή ευθύνης να καλύπτει ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης, ιδρύθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής ανάπτυξης του Αποκλειστικού Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας και αναδεικνύει την πρόθεση της Allianz να επεκτείνει την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, ενδυναμώνοντας την επαφή με τους πελάτες της και την εξυπηρέτησή τους.
Επικεφαλής του νέου γραφείου αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Ευάγγελος ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχοντας υπηρετήσει ως ασφαλιστικός και οικονομικός σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης