Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του ανθρώπους που τολμούν

Θεοδωράκης: Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του ανθρώπους που τολμούν
"Όλοι πια αποδέχονται ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες", ανέφερε ο Στ. Θεοδωράκης
«Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, που λένε αλήθειες, που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους» δήλωσε από τις Αιγές, την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της περιοδείας του.
Ο κ. Θεοδωράκης ξεναγήθηκε στα ευρήματα του κορυφαίου αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό «που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά τους Έλληνες».
Όπως είπε, «ξεκινάμε, λοιπόν, από εδώ την περιοδεία για τις τελευταίες μέρες του προεκλογικού αγώνα για την Αναγέννηση της Ελλάδας, για την Αναγέννηση της Ευρώπης. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τους ανθρώπους που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους, τους ανθρώπους που έχουν ως πρώτο και μόνο καθήκον να προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολλών, τα συμφέροντα της χώρας».
Σημειώνεται ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύουν, στην περιοδεία του στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Γιαννάκη, Όλγα Δούρου, Τάνια Παλαμίδη, Θανάσης Χειμωνάς και τα τοπικά στελέχη του Ποταμιού Νίκος Δοϊρανλής και Θωμάς Λιόλιος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης