Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχάσει τους μετανάστες της κρίσης - Ναι σε debate πολιτικών αρχηγών

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχάσει τους μετανάστες της κρίσης - Ναι σε debate πολιτικών αρχηγών
Αν δεν μειωθεί το κομματικό κράτος και η κομματική γραφειοκρατία δεν θα μειωθούν ποτέ ουσιαστικά οι φόροι και οι εισφορές
«Ούτε ψέματα είπαμε, ούτε κωλοτούμπες κάναμε, ούτε έχουμε σκελετούς στη ντουλάπα» υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει την επαφή με τους 500 χιλιάδες νέους που μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης».
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ τόνισε ότι «ένας στους τρεις νέους, έως 35 ετών σκέπτεται θετικά το ΠΟΤΑΜΙ ως επιλογή στην κάλπη» ενώ υπογράμμισε πως το Ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού προσφέρει πληθώρα τέτοιων ανθρώπων που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και γνωρίζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές.
«Όχι ανθρώπους που θέλουν να ρευστοποιήσουν την τηλεοπτική δημοτικότητά τους σε ένα άσχετο με τα ενδιαφέροντά και τις ικανότητές τους πεδίο. Όχι πρώην βουλευτές που ντιλάρισαν με τους αρχηγούς τους μια θέση στο "πολιτικό ψυγείο" των Βρυξελλών».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ακόμη ότι «αν δεν μειωθεί το κομματικό κράτος και η κομματική γραφειοκρατία δεν θα μειωθούν ποτέ ουσιαστικά οι φόροι και οι εισφορές. Και για να μειωθεί το κομματικό κράτος πρέπει να ενισχυθεί το Ποτάμι.
Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος».
Καταλήγοντας, ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε τους δημοσιογράφους να συνεννοηθούν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate, είτε όλους μαζί, είτε δύο – δύο, προκειμένου να υπάρξει διάλογος προ των ευρωεκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης