Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας ταυτίζεται πλήρως με τα φαινόμενα Πολάκη - Οι διακοπές του στο σκάφος απόδειξη υποκρισίας

Δένδιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας ταυτίζεται πλήρως με τα φαινόμενα Πολάκη - Οι διακοπές του στο σκάφος απόδειξη υποκρισίας
Η ΝΔ ήταν και είναι ένα πραγματικό λαϊκό κόμμα χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς
«Μεγάλο δώρο προς τη ΝΔ» χαρακτήρισε ο Νίκος Δένδιας την μετατροπή από τον πρωθυπουργό της πρότασης δυσπιστίας προς τον κ. Πολάκη σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης.
«Ο πρωθυπουργός μέσα από αυτό απέδειξε την πλήρη ταύτισή του με φαινόμενα όπως του κ. Πολάκη και ότι στην πραγματικότητα είναι ό ίδιος που ενθαρρύνει τον τοξικό πολιτικό λόγο στον δημόσιο βίο».
Σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" αναφέρει πως «στο ζήτημα των διακοπών του πρωθυπουργού, αυτό που αποτέλεσε πρόκληση ήταν η υποκρισία».
Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η ΝΔ δεν είναι αντίθετη σε οτιδήποτε «χρειάζεται πραγματικά η ελληνική κοινωνία» υπογραμμίζοντας πως πολλά αποτελούν θέσεις της ΝΔ.
«Όμως, ο τρόπος και ο χρόνος στον οποίο έγιναν οι εξαγγελίες είναι ενδεικτικός ενός παρωχημένου τρόπου σκέψης που έρχεται από τη δεκαετία του '80 και θεωρεί εκ προοιμίου τους πολίτες αντικείμενο ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης».
Ο πρωην υπουργός της ΝΔ υποστηρίζει ακόμη ότι «η ΝΔ ήταν και είναι ένα πραγματικό λαϊκό κόμμα χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς, που πιστεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας και στην ευρωπαϊκή προοπτική της» .
Τέλος με καυστικό τρόπο υπογραμμίζει πως «οι δικές μας αναφορές δεν είναι τριτοκοσμικές ούτε έχουν ως πρότυπο τη Βενεζουέλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης