Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Η κυβέρνηση αλλοίωσε τη δήλωση Μητσοτάκη για 7ήμερη εργασία - Πανικόβλητος ο πρωθυπουργός

Βρούτσης: Η κυβέρνηση αλλοίωσε τη δήλωση Μητσοτάκη για 7ήμερη εργασία - Πανικόβλητος ο πρωθυπουργός
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αλλοίωσε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 7ήμερη εργασία
Την άποψη ότι η κυβέρνηση αλλοίωσε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 7ήμερη εργασία εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, κάνοντας λόγο για μεγάλη και πρωτοφανή γκάφα.
«Έχουμε έναν πανικόβλητο πρωθυπουργό, μια πανικόβλητη υπουργό, η οποία πάνω στην απόγνωσή της είναι αδίστακτη.  Κάνουν τα πάντα για να μειώσουν την ήττα, η οποία έρχεται σε λίγες μέρες οπότε αλλοιώνουν, κάνουν λαθροχειρίες» δήλωσε ο κ. Βρούτσης μιλώντας στον Αlpha 989.
Ο βουλευτής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «αλλοίωσε την δήλωση του Κ. Μητσοτάκη «ο οποίος είπε ότι επαινούμε επιχειρήσεις όταν συμφωνούν εργαζόμενοι και εργοδότες και αυτή η μαγική συμφωνία ωφελεί  την οικονομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας, όπως η περίπτωση "Παπαστράτος"».
Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση για «υποκρισία», καθώς, όπως επισήμανε, «αυτή η αποδοχή που είπε ο κ. Μητσοτάκης και την κριτικάρει ο Τσίπρας» έγινε αποδεκτή από τον Μάρτιο του ’17.
«Αυτό που έγινε ήταν σωστό και καλά έκανε η κ. Αχτσιόγλου και το υπέγραψε και ο κ Τσίπρας το αποδέχθηκε γιατί με αυτό δημιουργήθηκαν 400 θέσεις εργασίας, 400 οικογένειες έχουν μισθό.
Έχουμε 80% εξαγωγική δραστηριότητα  της "Παπαστράτος" και είναι και μια επένδυση που έφερε 300 εκατομμύρια.
Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας πήγε στο εργοστάσιο και είπε μπράβο για την συμφωνία και μπράβο για την επένδυση και τους επιχειρηματίες.
Έρχεται τώρα άκρως υποκριτικά να καταγγείλει  τον Κ. Μητσοτάκη για αυτό που ο ίδιος είχε αποδεχτεί» σχολίασε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης