Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα πορεία σήμερα 15/5 αντεξουσιαστών για τον Δ. Κουφοντίνα – Διαμαρτυρία για τη μη χορήγηση άδειας

Νέα πορεία σήμερα 15/5 αντεξουσιαστών για τον Δ. Κουφοντίνα – Διαμαρτυρία για τη μη χορήγηση άδειας
Ο Δ. Κουφοντίνας έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου
Νέα πορεία διαμαρτυρίας για τη μη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν» Δ. Κουφοντίνα έχουν προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη 15/5 αντεξουσιαστές.
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 το απόγευμα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Σημειώνεται πως μετά την χθεσινή πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα υπήρξαν επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και αντεξουσιαστές, οι οποίοι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά της διμοιρίας που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά και των δυνάμεων που βρίσκονταν στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων.
Ο Δ. Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε πρόσφατα και για δεύτερη φορά το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας, καθώς κρίθηκε ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.
Για το θέμα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου είχε ζητήσει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου,τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής προκειμένου να τα μελετήσει για να κρίνει εάν θα ζητήσει αίτηση αναίρεσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης