Τελευταία Νέα
Speculator

Το πάρτι έργων της εταιρίας Πληροφορικής που είναι in ψηφιακά και ο … Νίκος Παππάς

Το πάρτι έργων της εταιρίας Πληροφορικής που είναι in ψηφιακά και ο … Νίκος Παππάς
Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν τελευταία με εταιρία πληροφορικής πολύ μικρού μεγέθους που αναλαμβάνει μεγάλες δουλειές στο δημόσιο τομέα και ειδικά δουλειές που σχετίζονται με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής
Πρόκειται για μια εταιρία που είχε επί χρόνια ως αντικείμενο την ηλεκτρονική αποδελτίωση αν είναι αληθή για παράδειγμα αυτά που αναφέρονται σε έγγραφο του Υπουργείου Υγείας που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια και υμνεί την εν λόγω εταιρία προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθήσει η απευθείας ανάθεση.
Βέβαια η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση είναι μικρού σχετικά ύψους καθώς οι δουλειές που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες είναι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα λέγεται ότι καθυστέρησε διαγωνισμός προκειμένου η εταιρία που είναι πολύ in ψηφιακά να συνάψει συμφωνία με ξένο εταίρο για να μπορέσει να πάρει τη δουλειά με έναν μόνο αντίπαλο διαγωνιζόμενο που απλά αποκλείστηκε ως μη έχων τις προδιαγραφές χωρίς να ανοίξει μύτη. Και πως να ανοίξει μύτη όταν η αποκλεισθείσα κάνει άλλες μεγάλες δουλειές ως πολύ μεγάλες με το δημόσιο.
Μέσα σε αυτό σκηνικό προφανώς αποτελεί λεπτομέρεια και κακεντρέχεια ορισμένων ότι η εταιρία που τρέχει μεταξύ άλλων και τα βίντεο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής έχει σήμερα ως Γενικό Διευθυντή έναν άνθρωπο που πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση ετοίμαζε τα βίντεο από τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ομιλίες του κου Νίκου Παππά. Από την άλλη πλευρά οι ιδιοκτήτες εμφανίζονται ως προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία αλλά η αγορά πληροφορικής βοά για παραμύθια της Χαλιμά και προπετάσματα καπνού.
Συνεχίζεται…

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης