Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή θα στείλουν οι πολίτες την Κυριακή

Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή θα στείλουν οι πολίτες την Κυριακή
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για αλλαγή πορείας και νοοτροπίας είπε ο κ.Μεϊμαράκης
Την εκτίμηση πως οι πολίτες στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή διατύπωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Την Κυριακή μιλάνε οι πολίτες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή, για μια καλύτερη Ελλάδα με σταθερότητα, κοινωνική προστασία, ισόρροπη ανάπτυξη, μια Ελλάδα που θα δίνει διέξοδο και προοπτική» λέει μιλώντας στην «F&M Voice» ο κ.Μεϊμαράκης.
«Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες, αλλά και ιδιαίτερου χαρακτήρα τόσο για την Ευρώπη, όσο και γαι την Ελλάδα.
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για αλλαγή πορείας και νοοτροπίας, για πρόσωπα και πολιτικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Το διακύβευμα είναι εξόχως σημαντικό σε όλα τα επίπεδα» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, υποστηρίζοντας πως «η επικείμενη μάχη αποτελεί την αρχή του τέλους μιας τετραετίας πολωτικής, διχαστικής, επικίνδυνης και βλαπτικής για την οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά μας συμφέροντα».
«Είναι μια αναμέτρηση και μια μάχη για το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, είναι μια μάχη συνώνυμη της Δημοκρατίας.
Είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε ακόμη περισσότερα για την πατρίδα μας από την Ευρώπη που οραματιζόμαστε.
Μια Ευρώπη αλληλέγγυα, δίκαιη και ισχυρή που θα υπηρετεί τον άνθρωπο, τον πολίτη.
Στόχος μου είναι να μεταφέρω στις Βρυξέλλες, που είναι το κέντρο λήψης αποφάσεων, τη φωνή και τα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα πολίτη και να διεκδικήσω την επίλυσή τους.
Για αυτό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η σύνθεση της ευρωομάδας που θα προκύψει είναι πολύ σημαντικός και αποφασιστικός παράγοντας για τη διαχείριση της πορείας της Ευρώπης στο μέλλον» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης