Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα – Ομιλία Τσίπρα σε στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα – Ομιλία Τσίπρα σε στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
Στις 19:30 η ομιλία – Στόχος η επανασυσπείρωση στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές
Ομιλία σε στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 27/5 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με κύριο αντικείμενο αφενός τη βαριά εκλογική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφετέρου την ανάγκη επανασυσπείρωσης του κόμματος στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές που προσδιορίζονται για τα τέλη Ιουνίου.
Ύστερα από την εκλογική συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές ο κ.Τσίπρας θα επιχειρήσει με την ομιλία του (στις 19:30 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας) να κάνει έναν πρώτο απολογισμό για τα λάθη και για το τι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.
Παράλληλα όμως ο κ.Τσίπρας θα ζητήσει από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην παραδοθούν στη «μιζέρια» και στην εσωστρέφεια, τονίζοντας τους ότι τώρα είναι η πραγματική μάχη που πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί.
Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός αναμένεται πέρα από την αυτοκριτική του, να παρουσιάσει και τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, με κύριο ζητούμενο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του  κόμματος και την προσέλκυση όλων εκείνων των πολιτών που προτίμησαν την αποχή.
Σημειώνεται πως ο κ.Τσίπρας θα αναχωρήσει αργότερα για τις Βρυξέλλες καθώς αύριο Τρίτη 28/5 είναι προγραμματισμένο το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης