Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Allianz και SQLearn γιορτάζουν τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

tags :
Allianz και SQLearn γιορτάζουν τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας
Μέλος ενός ισχυρού διεθνή ομίλου, η Allianz Ελλάδος παρέχει εδώ και 28 χρόνια  σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις στην ελληνική αγορά
Τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας κλείνουν φέτος η εξειδικευμένη στο e-learning εταιρεία SQLearn και μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, η Allianz, η οποία εμπιστεύτηκε την SQLearn για την εκπαίδευση και πιστοποίηση του δικτύου των 1.000 συνεργατών της.   
Μέλος ενός ισχυρού διεθνή ομίλου, η Allianz Ελλάδος παρέχει εδώ και 28 χρόνια  σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις στην ελληνική αγορά, βοηθώντας τους περισσότερους από 270.000 πελάτες της να διαχειριστούν κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες.
Η SQLearn ανέπτυξε για λογαριασμό της Allianz ένα ολοκληρωμένο σύστημα e-learning το οποίο περιλαμβάνει μία ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, που παρέχει όμως ταυτόχρονα και τη δυνατότητα σύγχρονων (σε πραγματικό χρόνο) τηλεδιασκέψεων με απομακρυσμένους συνεργάτες. Παράλληλα, στην πλατφόρμα έχει ενσωματωθεί μια πρόσθετη εφαρμογή σχετικά με τα πιστοποιητικά των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, επιτρέποντας στην Allianz την εύκολη και άμεση διαχείρισή τους.  Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα είναι συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).
Επιπλέον, η SQLearn αναπτύσσει για την Allianz ειδικά μαθήματα e-learning για τον Τομέα Α, και περιοδικά και για τους Τομείς Β και Γ.
Τα ηλεκτρονικά μαθήματα της SQLearn για την επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στους Τομείς Β και Γ έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχουν πιστοποιηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Τέλος, στην Allianz παρέχονται άδειες χρήσης για τα τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων της Τράπεζας της Ελλάδας, και συγκεκριμένα γι’ αυτές που αφορούν στο «Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα»  και στο «Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης