Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της Τρ. Πειραιώς - Αιχμές κατά Φλαμπουράρη

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της Τρ. Πειραιώς - Αιχμές κατά Φλαμπουράρη
Οι καθησυχαστικές δηλώσεις Φλαμπουράρη τρείς ημέρες πριν τις εκλογές αποδείχτηκαν προεκλογικό τυράκι στη φάκα
Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, των εκατοντάδων εργαζόμενων του RBU που αγωνίζονται να μη χάσουν τη δουλειά τους και τα δικαιώματα τους.
Χαιρετίζει την έμπρακτη στήριξη των ταξικών Εργατικών Κέντρων που στέκονται δίπλα στον αγώνα τους, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Η Τράπεζα Πειραιώς όπως και όλες οι τράπεζες χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται την εργασία των υπαλλήλων της για να αβγατίζει τα κέρδη της.
Εκμεταλλεύεται τον κόπο και τι θυσίες των λαϊκών νοικοκυριών που μάτωσαν για να μπορούν να έχουν ένα «κεραμίδι» πάνω από το κεφάλι τους, τον κόπο και τις θυσίες των φτωχών αυτοαπασχολούμενων στον αγώνα για το μεροκάματο.
Τώρα και αφού έχει χρηματοδοτηθεί με δις ευρώ από τις τσέπες του ελληνικού λαού, αποφασίζει να μεταβιβάσει τα κόκκινα δάνεια και τους εργαζόμενους σε ξένο fund γιατί η «διαχείρισή» τους δεν αποδίδει τα αναμενόμενα κέρδη.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη απόφαση που έχει και το πράσινο φως της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι καθησυχαστικές δηλώσεις Φλαμπουράρη τρείς ημέρες πριν τις εκλογές αποδείχτηκαν προεκλογικό τυράκι στη φάκα που έστησαν κυβέρνηση και τραπεζίτες.
Αυτές τις ημέρες άλλωστε τρέχουν 2.000 απολύσεις στην Εθνική τράπεζα και στην ΕUROBANK με τη μορφή της εθελούσιας αποχώρησης.
Ο αγώνας των υπαλλήλων της τράπεζας Πειραιώς είναι δίκαιος. Παλεύουν για τη δουλειά τους και για μια ζωή με αξιοπρέπεια και θα κερδίσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης