Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Τίποτα δεν έχει χαθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είναι το ίδιο εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές

tags :
Ρήγας: Τίποτα δεν έχει χαθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είναι το ίδιο εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές
Τα διλήμματα θα είναι δύσκολα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας
Την εκτίμηση πως τίποτα δεν έχει χαθεί για το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν είναι το ίδιο οι εθνικές εκλογές του Ιουλίου με τις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής».
«Στις κάλπες των εθνικών εκλογών θα υπάρχουν εξαιρετικά δύσκολα διλήμματα όπως π.χ ποιο πρόγραμμα θα εγκρίνει ο λαός και ποιοι θα είναι στη διακυβέρνηση της χώρας» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ρήγας, ο οποίος επέκρινε τις επισημάνσεις του κ. Στουρνάρα για το ασφαλιστικό, ενώ ταυτόχρονα άσκησε κριτική και στους βουλευτές της Ν.Δ Γιάννη Βρούτση και Νότη Μηταράκη, οι οποίοι στην ίδια εκδήλωση (12ο ασφαλιστικό συνέδριο), όπως είπε, διατύπωσαν ανάλογες απόψεις με αυτές του κ. Στουρνάρα.
«Αυτές οι απόψεις δεν συμβάλουν στην κοινωνική συνοχή και στην κοινωνική κάλυψη» υποστήριξε ο κ.Ρήγας, ο οποίος άσκησε κριτική στα όσα είπε ο κ. Βρούτσης για «ακύρωση» των 120 δόσεων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η κοινωνία δεν είναι ζούγκλα και πρέπει να στηριχθούν άνθρωποι και επιχειρηματίες και να πάρουν ανάσες.
Αναφερόμενος δε στη στάση της ΝΔ που ψήφισε στη Βουλή την ρύθμιση των 120 δόσεων, έκανε λόγο για υποκριτική στάση, σημειώνοντας πως ψηφίζουν υποκριτικά στη Βουλή και μετά λένε άλλα.
Σε ό,τι αφορά το θέμα για ορισμό ηγεσίας της Δικαιοσύνης και την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει με την αντιπολίτευση, ο κ.Ρήγας είπε πως η κυβέρνηση έχει συνέχεια και δεν κλείνει επειδή θα γίνουν εκλογές, τονίζοντας πως είναι λάθος αντίληψη να λέμε ότι τα θεσμικά όργανα δεν λειτουργούν γιατί τα θεσμικά όργανα και οι ρόλοι δεν πρέπει να συγχέονται και να μπλοκάρεται η λειτουργία τους, λόγω επικείμενων εκλογικών διαδικασιών.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση σημείωσε πως «η μάχη θα δοθεί, δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης