Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Χρυσές διακρίσεις για τη Eurolife ERB στα Impact BITE Awards

tags :
Χρυσές διακρίσεις για τη Eurolife ERB στα Impact BITE Awards
Με βράβευση στα IMPACT BITE Awards 2019 για τα projects Eurolife Partners και Eurolife ERB Fighting Fraud
Με δύο χρυσά βραβεία διακρίθηκε η Eurolife ERB στη φετινή διοργάνωση των IMPACT Business IT Excellence Awards 2019, για την πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή Eurolife Partners και την καινοτόμα πλατφόρμα Eurolife ERB Fighting Fraud.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου, στο Μουσείο Οίνου.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύθηκε στην κατηγορία «Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές: Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/Marketing» για το Eurolife Partners και στην κατηγορία «Digital Transformation: Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών» για την πλατφόρμα Eurolife ERB Fighting Fraud.
Επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και την ψηφιακή εξέλιξη των λειτουργιών της, η Eurolife ERB ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες σε κάθε της project.
Με το Eurolife Partners παρέχει στους συνεργάτες της ένα χρήσιμο εργαλείο που διευκολύνει καθημερινά το έργο και το ρόλο τους.
Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι συνεργάτες της εταιρείας περιορίζουν έξοδα, αυτοματοποιούν ενέργειες και αποκτούν περισσότερες ελευθερίες.
Με το Eurolife Partners, η Eurolife ERB τους δίνει πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες, δείχνοντάς τους το δρόμο για το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.
Αναφερόμενος στη βράβευση, ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, σημείωσε ότι «μελετάμε καθημερινά τις τάσεις στην τεχνολογία και τον ασφαλιστικό κλάδο, αναπτύσσοντας εργαλεία που τις αξιοποιούν παραγωγικά. Με το Eurolife Partners έχουμε δώσει στους συνεργάτες μας ένα τέτοιο εργαλείο, το οποίο υποστηρίζουμε με τακτικά updates και βελτιώσεις.
Η βράβευση αυτή είναι μεγάλης αξίας για εμάς, καθώς επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να εξελισσόμαστε, με σύμμαχο την τεχνολογία του σήμερα».
Με το Eurolife ERB Fighting Fraud, η εταιρεία δίνει την απάντησή της στους ενδεχόμενους κινδύνους απάτης που μπορούν να προκύψουν στον κλάδο αποζημιώσεων αυτοκινήτου.
Πρόκειται για μια πλατφόρμα ελέγχου, η οποία χρησιμοποιεί τη λογική της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Μέσω μιας έξυπνης αυτοματοποιημένης διαδικασίας και τη χρήση κατάλληλων αλγόριθμων, δίνει στη Eurolife ERB ένα όσο το δυνατόν πιο ακριβές risk score για τους κινδύνους που αναλαμβάνει.
Ο Γιάννης Βασιλάτος, Chief Digital Transformation & Growth Officer της Eurolife ERB, ανέφερε σχετικά «κατακτήσαμε δύο χρυσά βραβεία για δύο πολύ σημαντικά projects και αυτό είναι κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα.
Πρόκειται για αναγνώριση του έργου μας, αλλά και των προσπαθειών μας να εξελίσσουμε καθημερινά και εμάς τους ίδιους και την ασφαλιστική αγορά.
Σκοπός μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι, για να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Ευχαριστούμε πολύ για τα δύο βραβεία και υποσχόμαστε ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης