Ευρωεκλογές: Ενθουσιασμός στο ΚΚΕ για το 14% στις κάλπες των Ελλήνων του εξωτερικού

Ευρωεκλογές: Ενθουσιασμός στο ΚΚΕ για το 14% στις κάλπες των Ελλήνων του εξωτερικού
Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ στις κάλπες του εξωτερικού με ποσοστό 14,09%
«Με την ολοκλήρωση της καταγραφής του εκλογικού αποτελέσματος, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε ιδιαίτερα τους Έλληνες που ψήφισαν στο εξωτερικό, οι οποίοι ανέδειξαν το ΚΚΕ σε τρίτη δύναμη, με ποσοστό 14,09% και με μικρή διαφορά από το δεύτερο κόμμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ για τα εκλογικά αποτελέσματα των Ελλήνων του εξωτερικού.
«Χαιρετίζουμε τα νέα παιδιά, επιστήμονες κι άλλους εργαζόμενους, που στα χρόνια της κρίσης αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα για να εργαστούν στο εξωτερικό σε δύσκολες συνθήκες.
Τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που συνεχίζουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό. Αλλά και τους μετανάστες και πολιτικούς πρόσφυγες προηγούμενων δεκαετιών, με τους οποίους το ΚΚΕ διατηρεί ακατάλυτους δεσμούς», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στις κάλπες του εξωτερικού.
«Οι Έλληνες που ζουν, δουλεύουν και σπουδάζουν στο εξωτερικό μπορούν να δουν χειροπιαστά ότι ο σημερινός αντιλαϊκός δρόμος ανάπτυξης, που τους έδιωξε από την Ελλάδα δεν διαφέρει απ' την κατάσταση που συναντούν και σε άλλες χώρες, αφού η επίθεση είναι ενιαία.
Είναι επίσης η απόδειξη ότι η χώρα μας διαθέτει ένα σημαντικό, αξιόλογο, ικανό επιστημονικό και εργατικό δυναμικό, που θα μπορούσε με μια διαφορετική κοινωνική και οικονομική οργάνωση να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων», επισημαίνει το ΚΚΕ καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του: «Το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις εκλογές των Ελλήνων του εξωτερικού μεταφέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS